Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Chris Rock, Lance Crouther, Ali LeRoi, Louis C.K. | Hudba: Jamshied Sharifi | Produkcia: Barry M. Berg Chris Rock | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Village Roadshow Pictures | Rozpočet: 49 miliónov $ | Tržby: 71,186,502 $ || Párkrát už použitá kostra príbehu teraz s plnou angažovanosťou Chrisa Rocka ako autora scenára i produkcie. Bratia Weitzovci mu dali možno až príliž voľnú ruku, vĎaka ktorej sú niektoré pasáže kolísajúce čo sa tempa i zábavnosti týka. Iními výrazmi povedané, aj komediálne kusy potrebujú silnú, disciplinovanú ruku, aby boli niečim viac, než splácaninou za 50 miliónov dolárov. Týmto spôsobom len slušne zábavné na jedniný večer v živote. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na výkonu Chrise Rocka, kterej mě baví. Vezmu-li film jako celek, je to snad až podprůměrná romantická komedie, která ale obsahuje pár dobrých fórků, hlavně z Rockovy huby. Taky docela dobrá rapová muzika. Jen mi na celém filmu dost vadilo, že i když je postava převtělená do starého bělošského páprdy, je vidět pořád (většinou) jen Rock, to mi dost nesedělo. Měli to tedy už vymyslet naopak, aby tam mohlbýt Rock furt, takhle to trochu ztrácelo na humornosti. (Dva výborné vtípky s rapujícím dědkem nestačí). Další plus a stupínek v bodování je účast Jennifer Coolidge, Stifflerovu mámu můžu už od prvních prciček, je to prostě MCBP. 2,5* ()

Reklama

dejv01 

všechny recenze uživatele

Béčková komedie, ve které se ve velké míře objevují představitelé rolí z prciček:). Furt jsem čekal až uvidím toho strejdu do kterého se převtělil hlavní představitel a a a furt nic. Když jste černí a hrajete bělocha, dá se říct, že vaše role je nezahratelná. Jinak příjemná oddychová komedie, u které se člověk nemusí vůbec namáhat s myšlením. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná komedie sázející na komiku Chrise Rocka, který měl být asi pokračovatelem Eddie Murphyho, ale nějak se to nepovedlo. Z neoriginálního námětu se nepodařilo vymáčknout nic, co by zaujalo, a tak snímek spíše nudí. Sem tam nějaký ten vtípek sice pobaví, ale je to zatraceně málo. Pointa příběhu žádná. Po shlédnutí tohoto snímku se rychle zase na něj zapomene. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Chris Rock je král stand-up comedy, ale jeho vtip převeden do celovečerních filmů ztrácí svoji šťavnatost a údernost. Down to Earth je toho dobrým příkladem, je to pouze průměrný oddychový film, žádné orgie vtipu jak bývá u Chrise zvykem při jeho vystoupeních. Český dabing pak filmu ještě ubírá na kráse. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama