Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Mexická příšera

  • USA Scooby-Doo and the Monster of Mexico (více)

Obsahy(1)

Nový film s hrdinou Scooby Doo a jeho partou Mystery, Inc. plný strašidelných dobrodružství. Parta směřuje na jih za zaslouženým odpočinkem, ale ve městě Veracruz je potkají problémy s obludou deset stop velikou s ohromnýma žhnoucíma zelenýma očima. Když parta zjistí, že jejich kamarád musí kvůli obludě prodat hotel, všechno se ještě zamotá. A Scooby Doo, Shagy a všichni ostatní ve snaze vyřešit mexickou záhadu mají co dělat se přízraky od obřích opeřených hadů po vlkodlačí duchy než obluda z Veracruz opět zaútočí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Fúúúú ale toto bol velice slabý Scooby-Doo film. Asi prvý, pri ktorom som musela vstať a ísť sa prebrať studenou vodou, pretože som zaspávala. Tá stará dobrá klasická hudba zo Scooby-Doo seriálov mi tam vôbec nesedela. No vlastne i keď tam nespievali samotné postavy tak tam tých pesničkových pasáží bolo aj tak veľa a tie pesničky ma nebrali. Okrem jednej, ktorá sa objavila, už aj v dákom inom Scooby filme ale nespomínam v ktorom. Táto záhada ma proste nebavila. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Měl jsem Scooby Dooa rád a tohle jsem viděl snad 3krát ale sám dobře vím že ted už by mě to nebavilo. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo versus Chupacabra v dalším dobrodružství Záhad s.r.o. na mě zapůsobil typicky průměrným dojmem. Zkrátka oddychovka, u které se nemusí absolutně přemýšlet. ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná. V animovaném provedení se mě líbily veskrz všechny filmy o Scoobym a jeho partě řešitelů záhad. Tentokrát narazí v Mexiku na spoustu strašidel od chlupaté příšery po příšery z pyramidy a končíce opeřeným ptákem ze kterého se vyklubal robot a poštval proti partě Mystery místní občany. 80% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo je vlastně geniální animák. Jednoduchý, sledovat ho může prakticky každý a to ani nemusí umět ani slovo anglicky, když to sleduje například na Cartoon Network, což je určitě výhoda a příběh nikdy nevybočí ze zavedeného. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo tentokrát s mexickou záhadou a príšerou. Opäť šablónovito to isté ako predošlé diely s tým ale, že je tu pekne zachytená mexická kultúra a aj atmosféra je uvoľnenejšia a viac si to divák užíva. Shaggy a Scooby opäť hláškujú a zarytým fanúšikom to musí lahodiť. Ja zarytý síce nie som, ale pobavil som sa. Jeden z tých lepších dielov. 60 % ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější celovečerní film Scooby-Dooa. Jak mě bavily ty zvuky, dokonce ve stejné kombinaci a vysoké hustotě jak u typických HB seriálů z 70. a 80. let! ()

Fixa odpad!

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo je čím dál tím horší!!! Přestávám mu přicházet na chuť .......... Absolutní blbost se stupidně vykonstruovanou zápletkou. Když už znáte šablonu filmu, tak vás sice vůbec nepřekvapí, kdo za vším stojí, ale důvody proč tomu tak je a snaha do toho vložená, spousta robotů, triků, který by ve skutečnosti financemi překročily blbej pozemek, je prostě absurdní. Nepobaví ani Shagy se svým vyjukaným výrazem a hladovým břichem. Animace není vše, vážení ! PS: I pro děti je to zbytečná pohádka ()

Reklama

Reklama