Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby Celosvetovo $397,969║ Len bezvýrazný vývar, kde nie je núdza o zaujímavé scénky ale sú nedotiahnuté, takže humorne dosť povrchné. /20%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V době kdy se většina diváků směje každému dílu prciček a trapným českým alternativám jako jsou Snowboradáci a Raftáci, tak nedokážu pochopit jak nízké hodnocení má Repli-kate. Perfektní komedie, která je plná vybroušených scén, které rozesmějí i mrtvého. Krása Ali Landry je nepopiratelná a komu se nelíbí tahle miss USA 1996 je nejspíš na jiné pohlaví. Celý film na ní dost závisí, což je logické, když tu jde právě o její krásné tělo a její klon. Pozornému divákovi neunikne skvělá pointa okolo toho "proč ženy musí být takové jaké jsou a muži na ně musí stále nadávat a nevážit si toho". Toto téma se táhne celým snímkem a hlášky po sexuálním aktu typu "Miláčku ty si se mnou nebudeš chtít povídat?" od muže k ženě opravdu dostanou. V podstatě jde i o "oslavu" ženy jako takové, která by podle mužů měla být chlapem s ženským tělem. Kdyby se tak stalo všichni muži by, se smutkem v srdci a při romantickém filmu o životní lásce, plakaly a vzpomínali na to, jaké to ženy byly úžasné. Kdo se nezasměje ani na konci snímku, kdy se do všeho vloží Eugene Levy, který hraje mnohem zajímavěji než např. v Prcičkách, opravdu by se měl zamyslet. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru ještě vcelku přijatelné. Námět není v dnešní době pochopitelně nikterak originální, ovšem jistou míru "exotičnosti" nabídnout může. Na atraktivitě miss USA 1996 však film stojí až moc. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale německým komediím stále nemůžu přijít na kloub...tohle nebylo až tak špatném, ale jednou to stačilo..... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechová zábava se spoustou dobrých vtipů a zajímavým námětem klonování, ale na druhou stranu mi to tu a tam přišlo dost přeplácaný a překombinovaný, kdy se do toho podle mě i tvůrci trochu zamotávali, nicméně jedna hvězdička patří extrémě krásný a sexy Ali Landry, jinak je to tak na 3* ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

To, že film pojednává o celkem provařeném námětu, není příliš podstatné a na mém hodnocení se negativně projevil žánr teenagerské komedie v hollywoodském provedení. Pravda je, že existují mnohem horší filmy svého druhu, Repli-Kate si např. udržuje ještě celkem přijatelnou úroveň hereckých výkonů, ale co naplat, i ty nejpovedenější fórky jsou podané takovým způsobem, že na mě nefungují a u většiny se ošívám nad jejich lacinností. Celkový dojem: 25 %. Když už podobné téma, tak je dobře zvolit starou českou komedii Což takhle dát si špenát. Téhle klasice Repli-Kate nedosahuje ani po kotníky. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Hloupá komedie vystavena na slušné premise. Zatímco samotná zápletka nabízí ohromný potenciál pro komedii století, tvůrci si vystačí s několika poměrně dobrými nápady (zrcadlo) a zbytek zaplňují lacinou vatou (téměř vše ostatní). Kate je vzhledem roztomilá dívenka, která by si jistě v žádném případě nepřála být naklonována... A pokud ano, v žádném případě by nestála o přeprogramování svého chování. Pro většinové publikum asi příjemná zábava, pro ostatní ovšem pouze nepovedený pokus pro humor. Schválně, kolik z vás by chtělo ženu chovající se jako muž? Asi naprosté minimum. Ale, ruku na srdce, dívat se na takovou dívku v televizi nemusí být zase taková otrava. Problém Repli-Kate ovšem tkví v tom, že představa chování klasickému muže je dost zvrácená a nechutná. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S očima na křivkách Ali Landry a mozkem v režimu stand-by docela snesitelné. Občas prosákl humor u dvojsmyslných dialogů, ale jako by se dílo z produkce National Lampoon nemohlo rozhodnout mezi přisprostlou komedií pro teenagery a komedií rodinnou s mravním ponaučením. S neandrtálskou verzí Kate by člověk vydržel maximálně 48 hodin, pak by ho z těch desetiminutovek ticha začal bolet jazyk.. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

No jasně že je to laciné a bůhví co ještě, ale ve kterém filmu uvidíte takhle odvážně "hrající" Miss USA? ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No tyjo, tak tenhle stroj bych strašně chtěl. Jako malý jsem chtěl klonovací mikrovlnku, kde bych strčil třeba talíř jídla a měl dva či víc, ale tohle je mnohem lepší, hned bych věděl, koho naklonovat. Každopádně super komedie, u které jsem se vážně pobavil, zejména u scény v baru, nebo restauraci či co to vlastně bylo. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie zamerena nejen pro teen decka. Ali Landry rozhodne ozivila tenhle film nejen vzhledem, ale i herectvim, ale vice nez tri hvezdicky dat nemohu. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Extra hloupá komedie s několikanásobnou Ali Landry (první hvězdička) a geniálním vtipem v posledním záběru (druhá hvězdička)! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +velice bláznivé, ale zábavné, námět, hudba, krásná Ali Landry -slabší obsazení, bylo by to zajímavé i na vážnější notu./// Tento snímek spolu s filmem Simone patřil mezi mé nejočekávanější, bohužel jsem si na jejich zhlédnutí musel pěkně dlouho počkat. Teď jsem se dočkal i tohoto druhého snímku a stejně jako Simone (u mě 90%) mě i tento velmi potěšil. Jen je to trošku jinak než jsem si představoval. Tenhle hraje více v rovině komediální. Nakonec to ale nevadí, dlouho jsem se tak nezasmál a nepobavil. Mnoho zábavných scének, někdy opravdu přímo neuvěřitelných. Paráda./// Celkem 76%/// ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Oddychová komédia s peknou myšlienkou a prekrásnou Ali Landry. A v tom je pravé ten zádrhel. Bol by Repli – Kate Repli – Katom aj bez jej predstaviteľky? Chcem tým povedať, že celý film je postavený hlavne na každým chlapom ospevovanej, Miss USA 96‘. Určite sa nájde aj pekná kôpka vtipov, ktoré stoja za zmienku, ale na viac ako 3* isť bohužiaľ nemôžem. ()

Reklama

Reklama