Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

dextrush 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som dosť náročným divákom, dávam tomu filmu 3 hviezdy. Prečo? Slovami to ťažko opísať. Nápad rozhodne nebol originálny. Bola tam ale veľmi pekná herečka. Ani to nie je dôvod, prečo mu dávam 3*. Celý film sa ale niesol v príjemnom duchu, miestami bol aj vtipný a veľakrát vyvolal roztiahnutie kútikov mojich úst. 3* za príjemnú, poobedňajšiu, atmosféru. ()

Atewi 

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele Djkoma mi mluví z duše! Taky nechápu, jak může mít takhle brilantní vtipná oddechovka tak nízké hodnocení, když se komerční sra*ky jako prcičky těší takové oblibě...! Já jsem se perfektně zasmála, viděla už potřetí a určitě ne naposledy! Skvělá oddechovka před spaním! ()

agentkenny 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě zde udivuje tak nízké hodnocení komedií. Nestává se mi často, abych se smál celý film. Skvělé hlášky, skvělé komediální scénky. Dnes už asi většina lidí neví, čemu se smát. Viz. novinka "Deadpool" - zde může mít akorát vysoké hodnocení akce a vizuální efekty, ale ty dětinské vtipy? To jako vážně? Dnešní doba je opravdu nepochopitelná. U komedií by se měl člověk pořádně zasmát, aby nestačil ani řešit scénář či režii, a to je podstatou dobré komedie. Někdy se mi zdá, že to tu hodnotí jen lidé, kteří se v životě už neumějí upřímně zasmát. /////// Zajímavý komentář od: Djkoma ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Humor až do poslední scénky (opravdu povedená :) a o třídu výš než u Prciček, Eurotripu a dalších ptákovin, neotřelý příběh a neokoukaní hrdinové s třešničkou v podobě missky. To vše za zasloužené 4* (samozřejmě ve svém oboru). ()

serbero 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý námet , naklonovať dokonale krasnu ženu s mužským rozumom. Herecke výkonny nič moc no za námet, vtipne scénky a herečku v hlavne úlohe davam dve hviezdičky. ()

Reklama

Reklama