Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scének v tom sice je, ale není jich tolik, aby zachránily vše to ostatní, co nefungovalo, nudilo nebo bylo jenom trapné a příliš hloupé. A Prcičky to skutečně od určité chvíle připomíná, ale ty aspoň měly příjemnou atmosféru a na jedno zhlédnutí byly celkem příjemné, což o tomhle říct bohužel nemůžu. Slabé 2* ()

Dalik 

všechny recenze uživatele

Spis bych dal tak 3.5 * Pripada mi to jako docela vtipna komedie, ktera ma dobry napad z ktereho vzejde spousta vtipnych situaci. Ale jak je videt, prizpusobit si holku podle obrazu sveho aby popijela pivo, koukala na fotbal a chtela porad sex nebude vzdy asi to prave orechove (ne ze by to nekomu nevyhovovalo). ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po čase narazil na příjemné překvapení. Čekal jsem standartní teenagerovku, ale dostal jsem trochu víc. Oproti ostatním filmům svého druhu má docela originální námět, o němž si myslím (narozdíl od některých jiných zdejších uživatelů), že je plně využit. Jasně, občas je to přes míru, ale účel filmu bavit se většinu filmu splněn a jako u jedné z mála těchto komedií se taky pořádně zasmějete. Plusem je absence fekálního humoru. Minusem, který nejsem stále sto pochopit je naopak absence odvážnějších sexuálních scén, alespoň nějaké to obnažené ňadro hlavní hrdinky nám mohlo být nabídnuto, když už to stejně celé je o sexu (to se ovšem týká drtivé většiny amerických teenagerovských komedií). Když se to ale vezme, tak částečně je film splněným mužským snem, protože přiznejme si, že takovou ženskou bychom chtěli všichni alespoň na týden mít. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Oddychová komédia s peknou myšlienkou a prekrásnou Ali Landry. A v tom je pravé ten zádrhel. Bol by Repli – Kate Repli – Katom aj bez jej predstaviteľky? Chcem tým povedať, že celý film je postavený hlavne na každým chlapom ospevovanej, Miss USA 96‘. Určite sa nájde aj pekná kôpka vtipov, ktoré stoja za zmienku, ale na viac ako 3* isť bohužiaľ nemôžem. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

To, že film pojednává o celkem provařeném námětu, není příliš podstatné a na mém hodnocení se negativně projevil žánr teenagerské komedie v hollywoodském provedení. Pravda je, že existují mnohem horší filmy svého druhu, Repli-Kate si např. udržuje ještě celkem přijatelnou úroveň hereckých výkonů, ale co naplat, i ty nejpovedenější fórky jsou podané takovým způsobem, že na mě nefungují a u většiny se ošívám nad jejich lacinností. Celkový dojem: 25 %. Když už podobné téma, tak je dobře zvolit starou českou komedii Což takhle dát si špenát. Téhle klasice Repli-Kate nedosahuje ani po kotníky. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama