Reklama

Reklama

Santa Claus

  • Velká Británie Santa Claus: The Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Za devatero horami a devatero řekami, až na samém vrcholku světa, je prý prazvláštní království plné divů a kouzel. Nikdo z lidí do této krajiny ještě nevkročil. A pokud by se tak stalo, spatřil by jen vysoké hory z ledu. Křišťálový led a bílý sníh. Za mrazivých nocí, když se hvězdy na obloze třpytí jak drahokamy, se na nebi objevuje záře. Je překrásná jako duha po dešti, plná barev, jaké jinde neuvidíte. A nad tím vším svítí hvězda Polárka. V tu chvíli se ledové hory rozestoupí a z té nádherné, kouzelné záře, z jejího nitra, začnou vycházet skřítkové. Jsou jich zástupy v pohádkově pestrých šatech. Jsou to takoví malí mužíčci, kteří žijí v ledových horách na samém vrcholku světa. Přímo pod hvězdou Polárkou. Někteří z nich jsou dokonce ještě menší než děti. Ale vypadají jako dospělí. Mezi skřítky se vypráví jedna legenda o vyvoleném muži, který během jedné noci rozdá dárky všem dětem na celém světě - a pokaždé se tak bude dít - na Štědrý den! Hádejte kdo je to? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

corpsy 

všechny recenze uživatele

V tej dobe jeden z najdrahších filmov pod polárkou ( aspoň to tvrdia producenti argumentujúci 50 miliónovým rozpočtom ), pričom Salkindovci so štedrým budgetom problém nikdy nemali ( viď SUPERMAN I - III ). Ide o spektakulárnu rozprávku, ktorá má ten správny nádych Vianoc a morálne posolstvo, ktoré v rámci sviatkov zafunguje najviac. Ale nič viac a nič menej. Dlho sa v pamäti nezdrží a zrejme to zostane len ako 80tková rarita tohto žánru. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

od producentov supermnana prichadza dalsia "origin story" velkej legendy a to santa clausa! napad je to celkom dobry a ma to i slusnu atmosferu (aspon prva polhodina), zvysok vsak nie je prilis zaujimavy a ani dobre nakruteny (jeannot szwarc sa preslavil pokracovanim celusti a so supergirl, ktore si do vytriny urcite tiez neda) a hlavne ked sa dej presunie do NY a sledujeme pocinanie dudleyho moora ako elfa cele to zacne drhnut a stracat caro vianocneho filmu. pravom zabudnuty a zabudnutelny prepadak... ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Prva polovica filmu je vyborna, nevahal by som ju oznacit za jeden z najlepsich a najkuzelnejsich vianocnych pribehov o Santovi. Avsak v momente ked prichadza na scenu newyorsky vyrobca hraciek to ide z kopca. Pripada mi, akoby sa zacalo tocit bez hotoveho scenara a ked uz tvorcom dosli vsetky napady rozhodli sa narychlo zbuchnut tuto nestastnu dejovu liniu. 70% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem zahlédla víceméně jen útržky, ale vypadalo to nádherně. Pravá vánoční atmosféra, dost pěkné triky (na tu dobu..),jen paní Santaclausová nic moc:))A příjemně překvapilo účinkování Trinity killera z Dextera:) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Joe (Christian Fitzpatrick) sleduje Patchovu (Dudley Moore) reklamu, stojí za ním producent filmu Ilya Saklind. (hellstruck)

Reklama

Reklama