Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex, mladý americký dělník, hledá nocleh v jednom zpustlém mexickém přístavu. Doprovází ho rádoby přítel Felix, podvodník, který ho rychle připraví o peněženku a zmizí. Krátce poté ho Alex najde postřeleného umírat. Ve strachu popadne Felixovu pistoli a prchá. Alex se tak stane hlavním podezřelým z vraždy a je pronásledován policií. Manželský pár Missy a Mills mu nabídne, ho z města ven vyveze autem. Alex ochotně souhlasí, protože netuší jejich souvislost s Felixovou smrtí ani nebezpečí, do kterého se díky tomuto svezení dostane... (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (6)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Chudá a příliš televizní parodie na Uprchlíka. Pokud po něčem takovém bažíte, doporučuji spíš Utopence na útěku s Lesliem Nielsenem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

TV záležitosť nižšieho charakteru, kde len jedno prekvapí - oni normálne z Rosanny Arquette sa snažili zrobiť hot girl, že brutálnu kosť. A to si fakt vyžaduje veľkú predstavivosť, možno aj strojček na zuby, ale najlepšie tesco tašku na hlavu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Patricia Arquette  bola nadherna  sexica, no stale si myslim, ze ide len o lacnu kopiu uz spominaneho slavnejsieho filmu   : 30 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Vo filme nie je veľa akcie a miestami je film dosť ukecaný, no pri sledovaní Arquette rýchlo zabudnete na drobné chyby, ktoré môže mať film. 5/10 ()

Reklama

Reklama