Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (171)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Omletá filmová tuctovka o znesvářených rodech nepobrala ani špetku invence a dokola vykrádá podobné filmy pro teenagery, v nichž všichni chodí do půl těla a skákají z velkých výšek. Tady bohužel nejsou dobré ani ty skoky, protože Katja von Garnier absolutně postrádá orientaci v prostoru a zoufale se plácá v řemeslné nemohoucnosti ve chvílích, kdy chce vetknout do své červené knihovny špetku akce. Zbytečný a hloupoučký film, který by rád byl "cool" a "in", přitom je "gay" a "out". ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už hrabě Drákula a z těch novějších Van Helsing nás učili, že upírům, vlkodlakům a podobný havěti nejlíp natřem frak tím když se natřem česnekem, prostřílíme se skrz stříbrné kulky nebo alespoň vždy s sebou nosíme dřevěné krucifixy, což by nás mělo každopádně ochránit. Když se vlkodlakům v tomhle filmu dostane do krve stříbro stačí nějaký přípravek a všechno je v cajku. Ne není to častý problém tohoto filmu, ale prostě nemohl jsem si nevšimnout nesmyslnosti, u které nechal rozum stát. Krev jako čokoláda je prazvláštní přirovnání. K hybridu tohoto kalibru se ale koneckonců vcelku hodí. Příběhově absolutně nesmyslné. Čekal jsem parádní řežbu a jedinýho čeho jsem se dočkal tak nezáživných honů na člověka, což byla jediná akce. Jenže jeden z nich byl také nejlepší scéna celého filmu. Zbytek pak nestojí ani za tu námahu. --- Je to, co teď cítíš strach nebo něco jiného? ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,526,847Tržby Celosvetovo $6,311,117Tržby za predaj DVD v USA $7,868,515 //počet predaných kusov 458,261 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Johnny Klimek a Reinhold Heil: 1. Stripped - Shiny Toy Guns ,2. A Forrest - Lunar Click ,3. Blood (Chocolate Version) - Sparklemotion ,4. How Soon Is Now - Bobby Gold ,5. New Skin - New Skin ,6. Terrible Lie - Mercury Falls/Ai Kusuhara ,7. Out of City - Johnny Klimek/Reinhold Heil ,8. I Started Something I Couldn't Finish - Bow Wow Wow ,9. The Killing Moon - The Distants ,10. Haunted When the Minutes Drag - Collide ,11. Chocolate - Work ,12. Venus in Furs - Black Rainbow ,13. Halloween - Tre Lux ,14. Flesh For Fantasy - Fiction Company ,15. Love Will Tear Us Apart - Philistine ,16. Kissing a Wolf - Johnny Klimek/Reinhold Heil , ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Že to tomu Dancymu strašně slušelo :o) Ale teď vážně, i když jsem na to koukala kvůli němu a slintala jsem, když se usmál, líbilo by se mi to i tak. Romantika vs. Vlkodlaci :o) Vlkadlaci, kteří nejsou počítačově zmršeni, ale „hrají“ je vlci, nebo předpokládám, že nádherní českoslovenští vlčáci (http://arqeva.tym.cz/wp-content/uploads/2008/11/valkyra_z_molu_es_brno2008.jpg )Takže nádherný herec a nádherní psi, překonají slabší scénář, kdy se dějová linie raději zabývá lovestory než příběhem o vlkodlacích samotných. Na jednu stranu škoda, ale na druhou stranu jsem si mohla představovat, že ta vlčí dívka jsem já :o) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Totálna nízkorozpočtová zúfalosť, kde vlkolakov "hrajú" obyčajné vlky! Strašné. Žiadny zmysel pre humor a z hereckých výkonov stojí za jedinú zmienku tupý model Olivier Martinez (S.W.A.T.- JEDNOTKA RÝCHLEHO NASADENIA), čo hovorí za veľa. K tomu fádna výprava, otrasné počítačové efekty, nezaujímavý scenár, logické nezmysly a definitívnou ranou tohto vlkolačieho romantického hororu je, ako málo je o vlkolakoch. Kebyže na túto nechutnú a odpornú blbú inscenáciu nejdem do kina opitý v opitej spoločnosti, asi sa zabijem. Kino Považan 2007 ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé dpbě jsem si chtěl vyzkoušet něco fakt extrémního ... :-D A trefil sem se přesně .. Těžko sem hledal něco, něco málo, za co bych tomu dal aspoň 1*, ale fakt nenašel ... snad hezcí pejsci možná (vlka sem tam neviděl ..). Ale prostě když to nejde, tak to nejde ... :) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Motto (zlehčující - však hodno výsledného díla...): Jak sbalit šelmičku Vivian aneb konec vlkodlaků v Románii... ;-) . . . Krev, čokoláda (a absinth! ;-) - mohl to být démonický koktejl, leč vyšel z toho nakonec tedy spíše vlkodlačí guláš, trpící scénáristickým tápáním, zbytečnou ukecaností a spoustou laciných multižánrových klišé. Možná (zákonitě?) i trošku tou koprodukcí... Rumuni jak se zdá mají věčnou smůlu. Člověk by si řekl, že po Draculovi byl Ceausescu poslední úpír a vlkodlak v jednom, ale ejhle - v Bukurešti a okolí se potuluje už 5000 let jedna vlkodlačí smečka, kterou nakonec až podezřele snadno zlikviduje jeden mladý Amík, miloučký a švarný až běda - že se do něj zamiluje vlkodračice Vivian, která měla být vyvolenou vůdce smečky Gabriela a jít s ním vstříc novému věku a ku slávě druhu... Nu, vše dopadne nakonec vskutku nechutně hollywoodsky (ten závěr mě fakt naštval, jinak bych snad i tolerantně - mmj. i za místy úžasné záběry staronové Bukurešti a některé ty >speciální< efekty dal i tři hvězdičky), že člověk má až pocit, že zase někdo zytečně se snažil o co největší podbízivost a prodejnost filmu, který mohl být pěkným a stylovým milostným horůrkem a stal se nakonec spíše slátaninou, upatlanou ze všech možných ingrediencí... - - - P.S. Hned v popisu filmu zde je blábol - Vivian jako malá se samozřejmě neproměnila v žádného vlka, protože vlkodlaci(!) jak všichni víme (že ;-) se už tak narodí! A ti lovci kdysi v Pensylvánii byli lovci vlkodlaků a proto její rodinu (která se z vůle jejího otce odtrhla od smečky a z toho důvodu byla slabá - jak vyplývá nakonec z děje) vybili. Tak co si to tu zase kdo (HCE) vymýšlí za pitomosti (?!)... - - - - - (Poprvé viděno 12.7.2008 na dvd, komentář zde jako 33. - 12.7.2008) ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jako film to samozřejmě není žádné terno a Underworldu jako by to z oka vypadlo, jenomže v tomhle srovnání má pro mě Blood and Chocolate několik výhod - sympatičtější cast i "coolovost" nadřazené rasy a hlavně mnohonásobně lepší proměny ve vlky a ne v žádné odporné trikové bestie. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Obrazo veľmi príjemné, dejovo uspávajúce. Potenciál tam určite bol - viz. riešenie výzoru vlkodlakov určite lepšie, než np. v Twilight 2... Ale ten názov filmu... pff :D ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Bol som pripraveny na najhorsie a prezil som to, pretoze som cakal väcsiu blbost a prekvapivo ma to celkom bavilo, ale nie natolko, aby som si chcel tento film pozriet este raz. Trosicku mi to pripominalo STMIVANI (2008), akurat ze do toho bolo investovanych trosku viac penazi a v tom pripade sa dievca zalubilo do upira, tuto sa zase chlapec zalubil do dievcata, ktore sa meni na vlka. Ako horor to na mna neposobilo a netreba od tohto filmu nic ocakavat, je to v podstate slabucke a lacne... 19.05.2010 _______ Agnes Bruckner - (Vivian) +++ Hugh Dancy - (Aiden) +++ Olivier Martinez - (Gabriel) +++ Katja Riemann - (Astrid) +++ Bryan Dick - (Rafe) +++ Chris Geere - (Ulf) +++ Tom Harper - (Gregor) +++ Hudba: Reinhold Heil, Johnny Klimek +++ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Trailer na jednom DVD mě na tento film navnadil... kéž by zůstalo jen u něj! Kdyby to mělo: Lepší režii, kvalitnější obsazení a o něco málo dobré efekty, mohl to být super film. Takhle jen mizivý průměr. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podarených, kvalitných werewolf movie je ako šafránu. Spočítal by som ich na prstoch jednej ruky. Teenagerská, romantická fantasy "Krv ako čokoláda" sa tiež zaoberá vlkodlakmi. Neskúsená, neúspešná, nemecká režisérka Katja von Garnier chcela túto tému priblížiť predovšetkým mladým divákom. A tak je to teda plné pubertálnej lásky, proroctiev, vyvolených hrdinov a adolescentných vlkodlakov, ktorí sa snažia ovládnuť súčastnú Bukurešť. Hlúpy nezmysel. Zlí herci, úplne bez charizmy. Chudobná produkcia, ktorá šetrila, kde sa dalo. Celé to vyznieva lacno a naivne. Tento film je dobrá voľba na spestrenie emo dýchanku partie malých školáčok. Rozhodne nie je určený pre starých, ostrieľaných, horrorových borcov. ** ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Módní krávovina pro teenagery, plná nevýrazných mladých tváří, vyprávějící stupidní variaci na Romea a Julii. Povrchnější film s bezradným vizuálem by člověk pohledal. ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Krev jako čokoláda - film s lákavým názvem i obsahem - se ke mně dostal tím úplně nejlepším způsobem, tedy náhodou, takže jsem se vyhnula přehnaným očekáváním. Onen romantický příběh lásky mezi obyčejným smrtelníkem a slečnou-vlkodlakem, který se z toho vyklubal, byl nakonec moc sympatický. Srovnávat s Underworldem nemůžu, jelikož jsem ještě neměla tu čest, ale ať už tohle je vykrádačka, nebo ne, mě to moc bavilo. Nebýt toho kýčovitého závěru, možná bych šla s hodnocením i výš, takhle jsou z toho jen hvězdy tři, s ohledem na úsměv Hugha Dancyho hodně silné;-) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

No ani chytlavý název filmu filmu nepomohl.Takovýchto filmů jsme už viděli spousty a muselo by to být něco extra, aby jsme si to zapamatovali. Já už jsem zapoměl, téměř po dvou dnech, takže k ději nemám co říct. Jen asi, že to byla ztráta času. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Pár celkem hezkých lidí v hezkých hadrech ve filmu s prefosionalní ale chladnou kamerou a hlavně ve filmu bez nápadu a zcela zbytečném. ()

Reklama

Reklama