Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se už dlouho u odpadního vlkodlačího filmu nezasmál. Romantická zápletka se občas prolínala s krvavým masakrem nebohých obětí ( ovšem bez krve), vlkodlaci skákali jak opice a jejich proměna byla naprosto trapná. Ona většina speciálních efektů v tomhle snímku má hodně mizernou kvalitu a amatéřina z nich srčí ze všech stran. Jediné co se mi fakt líbilo byla hlavní herečka. Když už byl celý film o hovnu, tak tam mohli dát alespoň víc erotiky, když už tu měli pěknou ženskou. Jenom kvůli ní dám 30%. ()

Antek odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný "blbý film" o dvojici milenců, kteří spolu skotačí uprostřed fontánky a slibují si lásku astronomických rozměrů (tedy "přesně" to, co páry dělají :-) A do toho se tak nějak náhodou zatoulali teplí vlci (čím vyšší stupeň důležitosti, tím teplejší ... nic proti), stříbrné kulky a ... ČOKOLÁDA!! Na triky finance nezbyly (kdo by na ten scénář taky dával peníze ...), tak se stříhá a stříhá. A přeměnu z lidské podoby na vlčí ani snad nemá cenu komentovat ... to snad vykopírovali z pohádky na ČT. Děkuji, nechci. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný vlkodlačí hororík, ktorý vlastne nie je ani hororom. Podpriemerné je takmer všetko od deju, hercov, trikov, réžie, nápadov až po premeny na vlkov. Bola to jedná veľká nuda s pár lepšími miestami, ktoré aj tak potešia iba minimálne. Čakal som a čakal kým sa to rozbehne, no rozbeh nezačal. Film si už zrejme nikdy nepozriem, bo by to bolo väčšie utrpenie ako na prvý krát. 35% ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Nebýt sličné hlavní hrdinky a celkem zajímavého prostředí Bukureště, hrozného názvu filmu, který se spíš hodí pro letní pohádku o čokoládovích mužících, tak by se jednalo v rámci likanských a upírských válek o značný přehmat. Takhle se jedná o lehký přehmat, který vás nebude díky netradiční lovestory mezi jedinou stoupenkyní lidských práv z řad krvežíznivých vlkodlaků a potulným malířem nudit. A to jen pouze v připadě, že jste žena, máte náladu na romantický horor typu Underworld. Budete, ale přesto zklamáni, jedná se totiž o lacinou kopii obsazenou méně známými herci. ()

Noomi 

všechny recenze uživatele

Pokúsim sa obrániť to hodnotenie. Je pravda, že príbeh je umelý, neoriginálny, na niektorých miestach dokonca stupídny a občas sa môžu rumunské kulisy zdať beznádejne nízkorozpočtové, scenár sa ani neoplatí hodnotiť a...prakticky by ten film fakt nestál za nič. Ale keď sa na to pozriem z druhého hľadiska, tak tie nízkorozpočtové kulisy z Bukurešti sú naozaj netradičné, krásne, starobylé a tajomné. Potešil ma aj fakt, že som sa nemusela dívať na uslintané vypĺznuté príšery, ktoré sú nazývané "plnohodnotným vlkolakom". Nech mi nikto nehovorí, že je lepší pohľad na absolútne neuveriteľnú počítačom spackanú beštiu ako na nádherného dravého vlka. Takže z príbehového hľadiska nula ale z audiovizuálneho to u mňa proste vyhralo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama