Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dr. Kinderová (Kathleen Turnerová) je ambiciózní ředitelka firmy vyrábějící dětské zboží. Vlastní však i tajnou laboratoř, kde se s dr. Heepem (Christopher Lloyd) snaží porozumět řeči nemluvňat. Když jedno uprchne, je nutné dopadnout je dřív, než vše vyzradí.
Všechny děti se rodí se znalostí tajemství vesmíru a se schopností komunikovat jedno s druhým. Co dospělí nazývají dětským žvatláním, je ve skutečnosti sofistikovaná konverzace. Dr. Elena Kinderová je tvrdá ambiciózní ředitelka společnosti BABYCO, největšího světového výrobce dětského zboží. Co je ovšem široké veřejnosti utajeno, je fakt, že společnost vlastní také výzkumnou laboratoř, kde se dr. Kinderová spolu se svým společníkem dr. Heepem snaží porozumět řeči nemluvňat o jejíž existenci je nezvratně přesvědčena. Když však nejšikovnější z nich Sly z laboratoře uprchne, dvojice ho musí dopadnout dříve, než jejich tajemství rozhlásí do světa. Netuší ovšem, že Sly už organizuje všechna mimina ze široka daleka, aby je osvobodil ze zajetí a definitivně překazil ďábelské plány dr. Kinderové. V hlavních rolích rodinné sci-fi komedie režiséra Boba Clarka uvidíme Kathleen Turnerovou a Christophera Lloyda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre 90 % dospelej populácie tejto planéty, ide zrejme o jeden z najhorších filmov všetkých čias ( a to je fakt ). Ale pre 90 % alebo 100 ? ) škôlkárskej populácie, zrejme pôjde o najlepší snímok všetkých čias ( tak isto fakt ). Tu naozaj záleží len od uhla pohľadu a je to naozaj niečo, čo nebolo točené pre intelektuálov, žánrových fanúšikov, či experimentálnych kinofilov. Proste blud, ktorý má svoje jak hluché, tak aj svetlé momenty. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Není to až taková hrůza. Akorát hrozně infantilní děj. Ale fakt je, že ten začátek, jak ten malej prchne a oblafne alarmy, přepere strážce atd, ten je neuvěřitelnej a tak absurdní, až je směšnej. Svým způsobem je absurdní celej ten film, takže vlastně je celej i směšnej a o nic víc tu ani nešlo. Ještě jedna malá zmínka, poznali jste doktora Emmeta Browna z Návratu do budoucnosti? Je to ten zlej doktor Heep, tmavovlasej, připlešlej a fousatej. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pro menší děti dobrá pohádka na spaní. Pro menší děti, které nerozumí té řeči, ve které je to dabované. Kdyby rozumněly, začalo by se jim říkat "Ztracená generace" :-D ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Normální rodinná pitomost, kterou se nebojím přirovnat (co se týče inteligence filmu) ke Spy Kids. Jen tohle je trochu lepší :-) . Nuda to rozhodně není. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jedenáctý nejhorší film? To nééé, vážně? Znám o mnoho horší výplody nezdravé mysli. Odpad by si zasloužil film, na který se nedá koukat, na tohle se koukat dalo a i párkrát jsem se zasmál. Film mířící na nejmenší publikum, které určitě osloví, pro chlupaté dvounožce jsou jiné, vyspělejší a hlubší filmy. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Naprosto stupidní a to dokonce natolik, že to je vlastně docela vtipné. Navíc má tento film sympatické herecké obsazení, takže já to jako takový průser vůbec nevidím. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost nepovedené. Otravná komedie s dobrými herci, ale ani oni nepomohli tristnímu výsledku. Slabota po všech stránkách. 20% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Pre dospelého diváka nestráviteľná infantilná blbina s otravnými deckami. Čo-to zachraňuje akurát dobré herecké obsadenie (Turner, Lloyd, Cattrall, MacNicol) a absencia fekálneho humoru. S trochou nadsázky sa to dá pretrpieť existujú aj väčšie sračky viď. Syn masky. 30% ()

nirvana91 odpad!

všechny recenze uživatele

Raz v telke som cez reklamu prepla na iný program, kde bežalo práve toto. Škoda reči, je to proste odpad! Už aj tie reklamy sa mi potom zdali dobré. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Velmi nevydařená bláznivá komedie , jež vychází z jakési teorie o tom , že než se malé děti naučí mluvit , jsou v podstatě géniové s neuvěřitelnými znalostmi a schopnostmi. ()

Reklama

Reklama