Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake pôvodného televízneho krimi-seriálu Kojak z r. 1973. Nový Kojak je takisto holohlavý policajný inšpektor, tentokrát afroamerického pôvodu, ktorý takisto ako jeho predchodca jazdí na nepolicajnom aute a vzbudzuje u svojich kolegov aj protivníkov prirodzený rešpekt. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

tron 

všechny recenze uživatele

„Mama hovorila, že pôsobím sympaticky.“ O seriáli „Kojak“ platí to isté, čo o pilotnom dieli. Ving Rhames sa skutočne snaží a vyložená prehra to nie je, ale je to skrátka slabo režírované, slabo herecky obsadené, scenáre nestoja za veľa a Rhames ako jediné vyložené pozitívum seriálu si možno odhryzol priveľké sústo. Diváci si mysleli zhruba niečo rovnaké a tak skončil po pilotnej časti a desiatich epizódach. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 31.3.2008 --- Urobiť z gréckeho drsniaka černocha ??? WTF ??? To nie je o rasizme, to je o prznení kultu, BEJBY. :-) (26.3.2008) ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Prostě ne. Kojak je jen jeden a je to ten s Tellym Savalasem v hlavní roli. Víc se k tomuto... "dílu" vyjadřovat nehodlám. ()

Reklama

Reklama