Reklama

Reklama

Buffalo Police on Parade

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 1897

Režie:

James H. White

Obsahy(1)

38 vteřin trvající jednobodový záběr průvodu policejní přehlídky konané 31. července roku 1987. Stanoviště kamery leží na pomezí zón diváků a policistů - několik exhibicionistických civilů tak jednoduše vstupuje do záběru. (Renesco)

Recenze (6)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Další z Edisonových, ehm, filmů. Tenhle pochod policajtů trvá 38 vteřin a vyniká ke konci hodně divokým "střihem". Jak má člověk hodnotit tento ryze historický materiál? ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Najviac zaujali veselo vybiehajúci šarvanci do medzier medzi vyrovnané pochodujúce šíky uniformovaných mužov alebo vegeťák s cigaretou, ktorý sa tiež túžil ocitnúť v zábere. Zo suchopárneho pochodu sa hneď stala srandovná záležitosť. Domnievam sa, že dnes by už takéto drobné podvratnosti pri podobnej prehliadke ozbrojených zborov neboli možné bez prísneho trestu pre narušiteľov. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Průvod policejní přehlídky s davem přihlížejicích lidí. Škoda, že strážníci neuhlídali pár lidí, kteří drze vlezli do záběru..... :-/ ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Dav policajtov pochodujúcich ulicou Buffala na prehliadke. Na chodníkoch prizerajúci sa diváci. Thomas A. Edison - 31. 7. 1897 ()

Reklama

Reklama