Reklama

Reklama

Recenze (6)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

V některých momentech fakt hloupoučké, ale to je přece jedna z věcí, co na noirech tolik milujeme. Stylově opravdu klenot. Tohle musíte vidět. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Zajímavý námět, skvěle natočeno a hlavně skvělá atmosféra. Jinak ale mě příliš nezaujala žádná z postav. Snad jenom vrchní detektiv Donovan, jehož představitel Fred Clark byl doopravdy týpek :-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tempo je dobre, ale pribeh nie je jeden z tych najlepsich - kopa noirov ma lepsi pribeh. Herci su pre mna neznami, herecky isli uplne mimo mna, snad len Konstans Bennett hrala na urovni. A to prvych 10 minut ma film nesmierne zaujimavych, fakt som si myslel, ze dam 5 hviezd. Skoda, potom to sklzlo do priemeru. Noir filmy mam vsak rad a najlepsie sa tocili v 40. a 50. rokoch : 74 % ()

mikulem 

všechny recenze uživatele

Členové rodiny hynou jako mouchy, a hlavní hrdina je stále UNSUSPECTED. Celý příběh je nějak nepravděpodobně vykonstruován, zkrátka mě to nevtáhlo a ani Rains, na kterého jsem se hodně těšil, to moc nevylepšil - přitom mohl tu postavu ztvárnit přímo ďábelsky, jako v DECEPTION nebo v ANGEL ON MY SHOULDER. Jinak stylově je to klenot prvních 5 minut; ve zbytku filmu je jen tolik nápadů, kolik je v těch prvních 5 minutách. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Predevsim kvuli Audrey, kterou mam rad, jsem zkusil tento Curtizuv noir, ale zadne super prekvapeni se nekonalo. Spatne pokoukani to rozhodne neni, ale zaroven jsem nebyl nicim zaujat natolik, abych musel dat vyssi nez stredni honoceni. :-) 3+ ()

Reklama

Reklama