Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prožijte napínavé dobrodružství ve filmu BIONICLE 2: LEGENDA METRU NUI. Díky zcela novému celovečernímu filmu natočeném špičkovou počítačovou animací se vrátíme do legendárního světa BIONICLE. Tajemné síly temnoty ohrožují slavné město Metru Nui. Šest bojovníků Toa Metru, kteří mají odpovědnost za bezpečí ostrovního sídla, vládne novými silami. Podaří se jim ochránit město před nepřáteli, kteří získali nové spojence? Podaří se jim zvítězit nad krutými Vahky a mocnými Temnými lovci? Zažijte akce a dobrodružství s Vakamou a jeho odvážnými společníky, kteří se vydávají dokázat, že jsou hrdiny hodnými svých vlastních legend. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Pokud jste o Bioniclu nikdy neslyšeli, je dost problém se v ději, byť nijak komplikovaném, vyznat. Nudilo mě to, málem jsem u toho usnul - a to mám animáky rád! ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Animovaná 3d akčárna, výjímečná snad jen tím, že je podle hraček LEGO :)). Ale hloupost příběhu větší děti neosloví a menší zas nepochopí haldu "cool' scifi pojmenování. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pokračovaní filmového zpracovaní, slavného LEGA Bionicle mě opět zklamalo. A snad ještě více, než první díl. Na druhý díl jsem slyšel přívětivější názory, než na první díl, ale vůbec nechápu proč. Druhý díl je ještě dětinštější a nudnější než jednička a to už je, co říct! Celé je to prostě špatně podáno. Děj je mizerný stejně tak jako animace nebo akce a slavní Toa se chovají jako blbci. Záporáci nejsou vlastně záporáci, ale hodní robotí strejdové, což je špatně. Celá Legenda Metru Nui není žádnou legendou, nýbrž trapárnou. Jednoznačně zklamání a opětovné pohoršení pověsti slušného LEGA. 1 hvězda. PS: Film naprosto zaostal i po hudební stránce. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Malým dětem co žerou Bionicly se to bude líbit, ale pro mě to taky není taková tragédie. Další díly z téhle série už jsem neviděl, ale myslím, že celá tahle série je jeden velký a asi i čistý průměr. ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

Jsem velice nespokojen s hodnocením tohohle filmu, ostatně stejně jako s Ghost Riderem 2, Katem a Silent Hillem. Nesmíte tento film odsoudit kvůli tomu, že je animovaný, dělaný pro děti, a že si nepamatujete jeho názvy a jména, která jsou navíc přejata z Malajštiny a podobných jazyků. Je to kvalitní film s výtečným příběhem, včetně Vakamových viděních a faktu, že jde o origin k filmu Bionicle: Maska Světla. Film je také velice poučný pro děti ve věcech, že mají spolupracovat, plnit povinnosti a věřit svým schopnostem. Navíc, film, spolu s dalším dílem, je velice podobný Star Wars sáze, především epizodě III, a ještě více jsem nespokojen s tím, že jednak Bionicle 2 vyšel dříve než Pomsta Sithů, a jednak, že i ve Star Wars vesmíru jsou vymyšlená jména, ale tam to nějakou záhadou nikomu nevadí. 97%, Fantastické ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

U tohohle jsem se bavil víc než u jedničky... Ba dokonce víc než u některých "nereklamních" filmů ( viz. Happy Feet - stupidní vykrádačka pixarovských Aut). Sice mě jebal český dabing zeleného toa ( nevim jak se ten chlápek jmenuje, ale má tak strašně nepříjemnej hlas, že se to nedá vystát), ale jinak to šlo. A v rámci žánru, tj. reklamních filmů, jde o příjemný nadprůměr:) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Z dnešního pohledu o hodně podprůměrný animák. Ve své době, jako malý, jsem filmy Bionicle neuvěřitelně žral, tak bylo vcelku příjemné se po dlouhé době na ně podívat a zavzpomínat. Dost nostalgie. Bionicle 2 provází vcelku příjemná atmosféra, impozantní hudba a scény. Dějová linka působí dost jednoduše a lacině, prakticky se toho po dobu 75 minut víceméně moc nestane a pokud člověk není vyloženě fanoušek, bude asi dost tápat jak v ději, tak i v postavách samotných. Postavy jsou zde však velkým plusem, neboť většina z nich působí velmi charismaticky a oživují už tak nudný děj. K animacím se asi nemá cenu nějak vyjadřovat, rok 2004 jde na nich velmi znát, a tak působí místy dost vtipně. Dnes již Bionicle nikoho samozřejmě nezajímá a na filmy z této série si dnes málokdo nevzpomene. Pro mě osobně je však Bionicle 2: Legenda Metru Nui příjemná retro, které má pořád určité kouzlo a i po letech mě stále baví. Nicméně zub času se na snímku nesmazatelně podepsal a tím pádem se z něj stala čistě nostalgická záležitost. 4/10. ()

Mirešák 

všechny recenze uživatele

"Jestli chceme zachránit Metru Nui a ostatní Matorany, musíme osvobodit Toa Likana", "Matoran v Toa, Toa v Turagu, Turaga v legendu" -- Je to česky? ()

Kamzicky 

všechny recenze uživatele

Možná díl který se částečně vyrovná prvnímu.Bohužel několik nevysvětlitelných chvílí kazí děj.Pokud ovšem tento příběh neznáte po 5min jej nejspíš vypnete ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

54% / Fakt, že začínám 2. místo prvním dílem je to, že procházím staré DVDčka a bohužel první díl se kvůli stavu disku odmítl přehrát a tak jdem do tohoto. Osobně jsem jako malý měl Bionicle dosti rád a později kvůli dočasnému konci ze strany lega jsem přešel na Transformers kde jsem do ted, ono film se mi tento kdysi i líbil ale ted po letech je všemu jinak, ono na 75 minut se mi to zdá dokonce až dlouhé, děj je prakticky o ničem a já jsem div neusnul a ještě né moc dobrá animace. Celkově je toto mírně podprůměrný animák, který třetí hvězdu dostává jen z nostalgie. ()

Reklama

Reklama