Reklama

Reklama

Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy

  • USA DuckTales The Movie - Treasure of the Lost Lamp (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Strýček Skrblík se vydává se synovci do Egypta, aby našel magickou mapu ukrytou v pyramidě. Strýček Skrblík, synovci a Rampa letí do Egypta nalézt poklad. Najdou ho, ale pak se objeví čaroděj Merlock a poklad jim sebere. Zůstala jim jen lampa, kterou si vzala Kačka. Právě tu jedinou však Merlock hledá. Jak totiž po návratu domů děti zjistí, lampa je kouzelná. Náhodou vyvolají Džina, který každému splní tři přání. A dobrodružství pokračuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jak mám Kačery moc rád, tak musím objektivně uznat, že film je slabým odvarem seriálu. Pořád tu jsou ti samý hrdinové a pořád jsou přibližně stejně vtipný, ale celovečerní hábit jim nesluší. Zápletka je tu moc roubována a štelována, aby utáhla délku filmu. Navíc není ani nikterak originální. Škoda, film působí jako natáhnutý průměrný díl jinak vynikajícího seriálu. ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Tady není o čem, maximální hodnocení. Více než solidní zakončení seriálu, jakožto seriálu, který provázel dětství ne jednoho z nás. I když jsem lehce postrádal třeba Donalda, nenudil jsem se ani na chvilku. To je vlastně celé kouzlo Kačerů. Je to tak ztřeštěné a akčně nabité, že tomu musíte věnovat maximální pozornost, abyste něco nepropásli. Jednou jsou tam a tam, pět minut a na scéně je několik nových postav, úplně jiné prostředí a zápletka nabere nový směr. O nějaké kýčovitosti se tedy netřeba bavit, je to přesný opak. Takže s radostí dávám pět hvězdiček, moc mě to pobavilo a ach, ta nostalgie a vzpomínky na bezstarostné dětství. PS: doporučuji zhlédnout v originálním znění. český dabing v porovnání s originálem za moc nestojí. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo tuhle partu kačerů sem už dlouho neviděl, ale přece jenom si pamatuju, že seriál byl ještě lepší. Ostatně filmy vzniklý ze seriálů většinou lepší než samotnej seriál nejsou, ale i tak sem se dobře bavil a hlavně Rampa je totálně bruální, škoda, že vždycky dostane tak málo prostoru. Nicméně i když to neni tak suprový jako seriál, tak z nostalgie prostě pod 5* jít nemůžu, tohle je další ze seriálů(respektive film vycházející ze seriálu) mýho dětství na kterým sem vyrůstal a každý ráno o víkendu v 8 hodin na něj čuměl ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,115,724Tržby Celosvetovo $18,600,000║ Kino film o káčerovcoch má všetko čo má aj seriál, dávku dobrodružstva, akcie a hlavne zábavy, takže staré dobré časy odohrávajúce sa v Káčerove opäť uspokojili. /80%/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Rychleji, Rampo !!!!!....... Vydejme se hledat bájný poklad za pomoci Průvodce malých Svišťů. A kdo to jsou ? Červený je Kulík, Zelený je Bubík a Modrý je Ďulík. CITÁT - Jeho první přání bylo - Žít navěky......... V češtině je to docela ležérně sprosté, originál jsem neměl. Jsou tu použita slova jako kruci, všivák, šupák atd. Pěkně kreslené, dobrodružné, plné srandy. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Když Skrblíkovi synovci Merlockovi prakem vystřelí z ruky lampu a Kulík ji kope směrem k Bubíkovi, který ji chytí, lampa má ve vzduchu ještě nasazený talisman. V dalším záběru, když se Bubík napřahuje k hodu, tak už na lampě talisman není, aniž by viditelně spadl. (Nick321)
  • První Disneyho kreslený film, který měl předlohu v seriálu. (HappySmile)
  • Plánovali se i další díly, ale kvůli nízkému úspěchu byly zrušeny. (Vitox)

Reklama

Reklama