Reklama

Reklama

Jack-Jack útočí

  • USA Jack-Jack Attack
Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie
USA, 2005, 5 min

VOD (1)

Jack-Jack Parr by neměl mít žádné úžasné schopnosti jako jeho rodiče a sourozenci. Tedy alespoň si to všichni myslí, ovšem jen do okamžiku, kdy se celá rodina vydá zachraňovat svět a malý Jack-Jack zůstane doma pouze s chůvou Kari. Dívka to nebude mít vůbec snadné, protože Jack-Jack je číslo a jeho potenciál je poměrně velký. (HBO Europe)

(více)

Recenze (141)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Po výborném filmu ještě tento vynikající bonbónek......... jo, ano, tenhle Jack-Jack s kouzelnou mimikou i "dovednostmi" byl můj nejoblíbenější člen rodiny Úžasňákovic ............. ale hlídat bych to nechtěla ............. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Roztomile brutální krátký film u kterého jsem se bavil stejně dobře jako u Úžasňákových, akorát kratší dobu. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Při srovnání asi půlminutové sekvence prckových metamorfóz ze samotného filmu s tím, kolik toho předvedl ve vlastním krátkometrážním spin-offu, je tato čtyřminutovka docela chudičká. Navíc mu rve stopáž hysterická babysiter a trapný agent, takže i když pohled na hořící mimino je ultracool a pobaví každého, jedná se o docela solidní hype s maximálním zklamáním. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Stručný a zábavný doplnok k rozprávke Rodinka úžasných. /80%/ __Krátkometrážna rozprávka "Jack-Jack Attack " sa dá pozrieť na bonusovom DVD disku rozprávky Rodinka Úžasných alebo na DVD Pixar: Kolekce krátkých filmů.. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Proč se bát hlídaní? Pokud má baby-sitter, funkční hasicí přístroj a zrcadlo, navíc je ve střehu a dokáže své obranné zbraně použít. Tak je to pohoda! Ťuťu ňuňu..... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc to vysoke hodnoceni. Opatrovnice je vtipna, Syndrom taky a dite umi pekny kousky, ale abych tomu dal 5*? Navic kdyz se film rozjede, tak ho tvurci utnou. Cekal jsem vic. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny ostaních Picarovských kraťasů je tenhle sám sobě nepoužitelný, chybí genialita některých ostatních počinů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Lepší než samotnej film to určitě neni, ale pobavit se u toho dá za těch 5 minut docela slušně. Skvělá je hlavně scéna vznícení a konec v domě ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi svižné a zábavné, vo svojom krátkometrážnom animovanom žánry dokonalosť sama. Hodnotím slabšie len z dôvodu, že srdce ťažká dať 5* Jack-Jackovi i Forestovy... Proste len kôli vizuálnej harmónií :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No nič moc. Toto ma oslovilo menej než ostatné podobné minipecky. To, že dieťa prelietava cez steny a mizne z miesta na miesto, na tom nevidím nič zábavné. Nebyť výsluchu a „sympatickej“ Kari, bol by to trapas. 60%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Malý Jack-Jack dostal ve filmu prostoru málo a je hodně dobře, že mu věnovali tenhle pětiminutový kraťas. Jack totiž vyvádí víc než celá úžasňákovic rodina dohromady. A to je dobře. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jak se tahle součást DVD extras dostala do samostatných krátkometrážních filmů? Samotný by filmek samozřejmě nedával smysl a sám jsem rád, že rozvinutí Jack-Jackových schopností je jen jako doplněk a ne jako součást "Úžasňákových". ()

Reklama

Reklama