Reklama

Reklama

Jack-Jack útočí

  • USA Jack-Jack Attack
Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie
USA, 2005, 5 min

VOD (1)

Jack-Jack Parr by neměl mít žádné úžasné schopnosti jako jeho rodiče a sourozenci. Tedy alespoň si to všichni myslí, ovšem jen do okamžiku, kdy se celá rodina vydá zachraňovat svět a malý Jack-Jack zůstane doma pouze s chůvou Kari. Dívka to nebude mít vůbec snadné, protože Jack-Jack je číslo a jeho potenciál je poměrně velký. (HBO Europe)

(více)

Recenze (141)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Brad Bird dokázal, že je silný jak v 2D, 3D tak i v krátkých příbězích. Během 5 minut je schopen Vás pobavit natolik, jak nedokáží v dnešní době ani 2hodinové snímky. A HLAVNĚ : není to ztráta času. (( :: 5 minut se vždycky najde. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Takové malé supermanské dítě hlídat, není žádná sranda. Sranda je se ale na to dívat. Jen škoda, že to bylo krátké. Když se mi to začalo líbit, tak to skončilo. Takže dávám o hvězdu méně. Mělo to špatný konec. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Opravdový mini film s vlastním příběhem. Bird pro bonus k Úžasňákovým zvolil postavu, která v celovečerním filmu nedostala příliš prostoru, ač by si to možná zasloužila. Nepředvídatelné mimi superhrdinů dokáže děvče na hlídání pěkně potrápit a jako vždy (u Pixaru) dokazuje, že jestli někdo dokáže jednoduchý nápad vytěžit do dokonalosti, je to tohle studio. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se od stylového hlavního titulku až do konce. Brad Bird pokračuje přesně v duchu Úžasňákových, takže tohle hlídání orámované výslechem u jakési tajné služby je opět parádní jednohubka. ()

Reklama

Reklama