Reklama

Reklama

Jack-Jack útočí

  • USA Jack-Jack Attack
Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie
USA, 2005, 5 min

VOD (1)

Jack-Jack Parr by neměl mít žádné úžasné schopnosti jako jeho rodiče a sourozenci. Tedy alespoň si to všichni myslí, ovšem jen do okamžiku, kdy se celá rodina vydá zachraňovat svět a malý Jack-Jack zůstane doma pouze s chůvou Kari. Dívka to nebude mít vůbec snadné, protože Jack-Jack je číslo a jeho potenciál je poměrně velký. (HBO Europe)

(více)

Recenze (141)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Už je běžným trendem, že populární animované filmy přinesou na DVDčku i nějaké bonusy a toto je zrovna ten případ. Rozhodně sám o sobě nemá smysl, ale pokud jste si Úžasňákovi oblíbili, tak to může být příjemné zpestření. Já jsem celý film hodnotil jako průměrnou zábavu a tento kraťas je jen jeho milý doplněk, tak akorát za milé dvě hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až príliš mystoriózne pre oko mladého diváka. Doteraz som ten záver moc nepochopil. Treba uznať, koniec opatrovania ako opatrovateľka Jacka stále hasila hasiacim prístrojom a odrážala laserový lúč zrkadlom nemal chybu. ()

BajuBaju 

všechny recenze uživatele

Při prolézání DVD jsem na to narazila a úžasné překvapení. Little story o Jack-Jackovi(kteý je vlastně ještě bez schopností ;)) a slečny na hlídání, která je z něj "mírně" na nervy. Dobrá zábava :) ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že se dozvím, co přesně přimělo do té doby nudně miminkovského nejmladšího Úžasňáka rozvinout své superhrdinské schopnosti (magická moc Mozartovy muziky? Praštěná au-pairka?), ale nedočkal jsem se ničeho než lehkého rozmáznutí toho, co už jsme slyšeli a viděli v hlavním filmu. Škoda. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Pěkné vědět, co mezitím dělal Jack-Jack a jak se dostal Syndrom do domu :) Scéna, kdy poprvé začal hořet mě rozsekala. ()

Reklama

Reklama