Reklama

Reklama

Jack-Jack útočí

  • USA Jack-Jack Attack
Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie
USA, 2005, 5 min

VOD (1)

Jack-Jack Parr by neměl mít žádné úžasné schopnosti jako jeho rodiče a sourozenci. Tedy alespoň si to všichni myslí, ovšem jen do okamžiku, kdy se celá rodina vydá zachraňovat svět a malý Jack-Jack zůstane doma pouze s chůvou Kari. Dívka to nebude mít vůbec snadné, protože Jack-Jack je číslo a jeho potenciál je poměrně velký. (HBO Europe)

(více)

Recenze (141)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tak tento kratas sa podaril, je zabavny od zaciatku az do konca. To male decko nemalo chybu, mat take doma, tak ma porazi od hnevu:) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Tohle je vlastně "co se dělo mezitím". Není to ani tak krátký film, jako spíš vystřižená scéna. Nikdo z Úžasňákovic rodiny prostě není normální, a dokonce je to nějak čím dál tím horší. Tenhle snímeček do toho výborně zapadne, a myslím že to každého pobaví. ()

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele

Čakal som rozhodne viac. Najlepšia pasáž ako opatrovateľka sedí vyčerpaná ráno a bráni sa pred jeho "útokmi" len v dôsledku zotrvačnosti, inak nič extra. Slabšie 3* ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Trefné doplnenie scény z Úžasňákových, ktorú sme si vo filme mohli len predstaviť, no a ja som si ju predstavoval presne takto. ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Další z kraťasů sloužících jako bonus k celovečeráku. Nemůžu si ale pomoct, z postavy Jack-Jacka šlo vytřískat víc. ()

Reklama

Reklama