Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět jsou tu šílenci z MTV, kteří jsou připraveni na všechno! Vyzkoušejí cokoliv a nestarají se o to, jestli se zraní nebo co je to bude stát. Skateboard naslepo, závody na trakařích, záběry s červy, chutné scény s vajíčky a cibulí a další kousky, nad kterými nebudete stačit kroutit hlavou! (oficiální text distributora)

Recenze (36)

Slasher

všechny recenze uživatele

NEPLÉST S FILMY!! Tohle je sestřihaná verze druhé sezóny. Radím vám, sežeňte si radši jednotlivé díly. (mimochodem když už, proč tady není díl jedna a tři) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kultovní "Party Boy" C.Pontiuse a oproti filmům znatelně amatérštější status - alespoň pak ale modřiny vypadají o něco opravdověji.. Být živočichem (je fuk, jestli obratlovec, či bezobratlí), co se velikostí vměstná do nějakého z tělesných otvorů humusáka Stevea-O, klidím se mu z cesty.. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Bohuzel celkove slabsi nez prvni dil, je tu sice par obzvlast dobrych / nechutnych kousku jako treba skok do bazenu na chudach nebo bedar - to je extrem - ale cekove nic moc... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Volume 2 mě bavilo o chloupek víc než The Movie. U hodně scén jsem prožíval stejnou bolest jako samotní aktéři. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Jackass povinnost. Sice to občas bylo celkem nechutný, ale tak z 80% jsem měl u toho výtlem. Navíc tu mnohokrát zacházejí až do skutečných extrémů. Stejná sranda jako jednička. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +především Johnny Knoxviile a Steve-O, hodně zábavné (různé převleky) a šílené (živý terč, střelba) -nemá to nějaký ucelenější děj a taky občas hodně nechutné (beďár, depilace), není pro slabší povahy/// Je to už hodně dlouho co jsem viděl jejich první film, který byl o něco méně zábavný, ale byl první. U tohoto jsem se občas hodně bavil a smál a občas taky odvracel zrak, protože to i na mě bylo občas příliš. Jackass předvádí odvážné, ale taky zatraceně šílené kousky, které bych si nelajznul, ani kdyby mi za to zaplatili. Snad jen jízda na čemkoliv by mě bavila. Musí se uznat, že jim to dnes asi pořádně vynáší, takže se jim to vyplatí. Otázka je, jsou všichni do dnešních dnů živý? Zdraví určitě nejsou, to je asi všem jasné :-)/// Celkem 71%/// ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ucházející sestřih, kde se příliš neblije a ubylo i pár fekálních scének. Scénky s vykopanou a zamaskovanou dírou na dvorku jsou asi nejlepší. Dále bylo pěkné blbnutí na loopu s hvězdy v daném oboru M. Hoffmanem a T. Hawkem Převládají asi scénky, kdy se hrdinové nechávají mrzačit. Pár jich taky ujde. Celkově tak za lepší dvě hvězdy. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Šílenost, tohle slovo je podle mě vystihující pod pojmem Jackass! Šílené kousky u kterých zůstává rozum stát velmi (mě teda rozhodně) pobavili. Je to taková malinko hardcore zábava, ale rozhodně neurazila, ba naopak hodně pobavila. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než volume 1 ale furt se tam najde pořádná zábava, dávka adrenalinu :) a věci u kterých budete přivírat víčka aby jste si ušetřily trápění ale stejně je zase otevřete páč jste zvědavý co se stane! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Serialova vyberovka.... Filmum to nesaha ani po kotniky, presto se tam obcas najdou solidni hnusarny...Jen uz nikdy nechci Jackass s dabingem... ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

3/10 Oproti originalu preci jen trochu slabsi, dyt to taky bylo primarne urceno pro video, ale porad se tam par (no dobre tak dva pary) scenek co za videni rozhodne stoji, i kdyz drtiva vetsina to tahne dolu jako sudy v Orlicke prehrade a jak jsem psal u jednicky neni to pro kazdeho. Jsem docela zvedav, jak dopodne treti (druhy) dil ;]] ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Klasický sestřih druhé řady Jackass. Prostě to nejlepší...je tu opravdu pár zajímavostí, jako testování suspenzoru nebo vznik party boye. Jistě na Jackass filmy to nemá, ale stále je to fůra střelených fórků jak má být. Osobně doporučuji koupit DVD komplet kde naleznete i to nejlepší z první a třetí řady. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Určitě jste nečkali, že to bude nějaký intelektuální humor, o kterém člověk musí přemýšlet dvě hodiny. Tohle jsou čistokrevné pitominy, ale jsou tak pitomé, že se jim člověk prostě smát musí. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Lepší než Volume 3, horší než filmy. Demence samozřejmě v řadách Jackass nezná hranic a tak se nám přátelé opět ukazují ve svojí nejkreténštější podobě, jakou snad kdy lidstvo vytvořilo. Pro mě by něco takového bylo asi nejlepší živobytí na světě - dělat píčoviny a vydělávat si tím peníze. Co může být lepšího? 85% ()

Cocacolix 

všechny recenze uživatele

První díl byl vtipnej, místama úchylnej, a nechutný scény se daly posunout dál.Pokračování je však nechutností plné, ztrácí to vtipnost, a sami tvůrci vypadají že mají vzájemné škodolibosti plné zuby...Má to své světlé chvilky, ale mnoho jich není... ()

Pupidyk 

všechny recenze uživatele

Až na opravdové nechutnosti, revoluce v kinematografii :-). Po "Jízdě na střele" za zvuku theme z Vesmírné oddyssey jsem asi 10 minut nemohl dýchat a ještě teď mám potrhanou bránici... ()

Kalper 

všechny recenze uživatele

Tohle už bylo dost zlý pro můj trávicí trakt. Z většiny scének je prostě na zvracení a eskapád, které pobaví, je naprosté minium. Ať hoši přestanou dělat prasárny a začnou zase skákat proti zapnutýmu větráku, na to se alespoň dalo koukat. ()

Reklama

Reklama