Reklama

Reklama

Profesionální vesmírný bojovník a hrdina Shep Ramsey (Hulk Hogan) v důsledku přepracovanosti nezvládne na sto procent jednu z četných akcí v galaxii a dostává 6 měsíční distanc - jinými slovy - čas potřebný na regeneraci utlumené energie. Ramsey přichází relaxovat na Zem. Pronajme si pokoj v předměstském domě rodiny Charlie Wilcoxa (Christopher Lloyd), který se kvůli novému nájemníku a hlavně proti své vůli, musel vzdát vlastní výzkumné laboratoře. Neprůbojný Charlie se novému členu domácnosti vůbec netěší. Když ale zjistí, odkud vlastně Ramsey skutečně pochází a zároveň se mu podaří tajně vyzkoušet speciální vlastnosti ukrytého kosmického brnění, je nadšený. (Intersonic)

(více)

Recenze (28)

choze 

všechny recenze uživatele

Stupidní rodinné komedie ze začátku 90. let jako NEŘÍKEJTE MAMINCE, ŽE PEČOVATELKA ZEMŘELA nebo BEETHOVEN jsou svého druhu fenoménem. Intersoňácké VESMÍRNÉ KOMANDO má tak krásně laciné triky, blbé gagy a Hulk Hogan je tak příšerný herec, že člověk může jen sedět, kochat se a nostalgicky vzdychat. Film byl původně zamýšlen pro Arnieho a Danny de Vita, ale ti dali přednost DVOJČATůM. O dva roky později následovala druhá nechvalně známá Hulkova komediální zhůvěřilost, PAN CHůVA. ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Proti Hoganovi je i Schwarzenegger hotový Brando. Hloupá a často až komicky trapná rádoby komedie, kterou nezachrání ani Hoganova "diskuse" s autoalarmem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že tento snímok stojí a padá na hlavnom predstaviteľovi. Hulk Hogan je celkom obstojný komik ( hlavne svojim fyzičnom ), dej nieje vôbec náročný a má vtipné momenty. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď ste dieťa mate radi takéto šibnuté filmy. A ja som to videl ako dieťa a vtedy som bol nadšený. 4/10 ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Skutečně asi nejlepší Hoganův film, a jeden z mých oblíbených. Komedie, která si neklade vysoké nároky a stále mě i po letech pobaví. Christopher Lloyd je pro mě vždy záruka zábavy. ()

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem byl na tomto filmu závislý. Tento snímek se povedl, pobaví malé děti a řekl bych, že i celou rodinu. Podle mně nejlepší Hoganův film. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejzdařilejší Hoganův film, viděl jsem ho jednou, když jsem byl malý a stejně jako MartCT ho mám stále v paměti: ) ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

Ach jo...a tento film jsem kdysi na videu sjížděl furt dokola, jak mi přišel úžasně zábavný a vtipný! Nejvíc "vánoční" scéna se zmrzlým osazenstvem banky (či co to bylo za úřad). Jo, to jsou ty nostalgie :-) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tyhlety nenáročný oddechovky mám rád dodnes. Není to žádné veledílo, ale určitě to neuráží moji inteligenci. Hulk s Lloydem tvoří docela slušný pár, má to pár efektních akcí a navíc scénky s kočkou, mimem nebo dálnicí jsou jednoduše kouzlené. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že objektívne to bola už vo svojej dobe extrémna slabota, ale na druhú stranu to bola VHSková bomba, bol to najlepší Hoganov film a hral tam v tej dobe profesor z Návratu do budúcnosti, takže nostalgia zaúradovala a ja dávam tri slabučké hviezdy kvôli pamiatke na časy minulé... :) ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Kdysi mi to přišlo dostatečně vtipný i cool akční, dnes musím suše konstatovat, že je to strašná kravina! Jednu * za Lloyda, druhou * z nostalgie... Víc ani prd ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Hogan nebyl zrovna sympaťák a před kamerou mu to moc nešlo, ale jako malej jsem měl úplně jiný požadavky. 50% ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z filmov ktory mi ako malemu poziciaval tatko z pozicovne mozno 10 krat takze nemozem ist pod 3. Nostalgia ako prasa navyse Hulk Hogan tu ,,neskutocny,, :D ()

Hulk Hogan 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Hulkovejch filmů. Typická komedie z 90. let. Je to teda svym způsobem strašná blbost, ale zasmál jsem se fakt hodněkrát. Scénky jako ta s hracím automatem apod. jsou totiž k nezaplacení :) ()

Reklama

Reklama