Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiální text distributora)

Recenze (64)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Na pozdní sobotní večer film jako dělaný - s lehkostí natočená a zahraná jednohubka o napravení prospěchářského brokera se může pochlubit hned několika trumfy - střídmou stopáží; slušnou frekvencí dobrých vtipů; nulovým výskytem trapnosti; neskutečnou Denise Richards, která nově definuje pojem protivná fiflena; a v neposlední řadě je to s nadhledem hrající Charlie Sheen a především sladká Angie Harmon...Je to tak - nejen dámy, ale i pánové si přijdou na své. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Rok 2001 byl (alespoň pro Charlieho) rokem dobrým. Vypadal dobře, nepoužíval tak často slovo winning a vůbec se choval ještě jakžtakž normálně. A takhle by se dala shrnout tahle komedie - dobrá. Angie Harmon je sladká, Denise krásně blbá no a Charlie, jak už jsem řekl, zde ještě vypadá jako člověk. Výsledkem všech těchto faktorů (plus jako vždy dokonale hláškujícího Lovitze) je jednoduchá komedie na jedno použití, takzvaná jednohubka. Neublíží, neurazí, ale že byste se z ní najedli nebo měli chuť na další, asi nehrozí… 50 %. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Úplne typicky typická, romantická komédia napriek roku výroby voňajúca ešte po rokoch deväťdesiatych. Charlie Sheen vyzeral tak mlado, že som vďaka týmto znakom radila film o hodných pár rokov dozadšie. Absolútne predvídateľné, absolútne šablónovité - ale malo to šmrnc vďaka skvelým vedľajším postavám, ktoré vyťahujú túto extra-light oddychovku z bahna priemerných romantických cajdákov - neodolateľná flirtovná sedemdesiatka Iris a mierne potrhlý plastický chirurg Barry Sherman boli najlepší. Pre ďalšie klady snímku si prečítajte Tylerov komentár :-) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie. Charlie Sheen píše sloupek pro ženy, vydávaný pod jménem své bývalé přítelkyně. Relaxační film. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

pepo 

všechny recenze uživatele

"Jedným okom dnu, druhým von" záležitosť s fajn castingom. Na popršané popoludnie úplne v pohode záležitosť k obedu.6/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Koncepčně nezvládnutá a ve výsledku málo vtipná komedie se slibným hereckým triem. Z pohledu Charlieho Sheena nešlo ani tak o krach postavy burzovního makléře, kterou ztvárnil, ale o jeho strmý pád v herecké kariéře, kterou v osmdesátých letech dobře rozjel. Z pohledu číslo dvě se při natáčení seznámil se svojí budoucí ženou Denise Richards, ale ani jeho manželství mu nevydrželo. A z pohledu diváka se nejedná o nic mimořádného. Sheen ani nehraje s nijak velkým zaujetím, což u něho není vzácný jev, a jeho dvě herecké partnerky zaujmou víc, přinejmenším se na ně dobře dívá. Námět celkem originální, nevzpomínám si, že bych podobnou komedii viděl, ale nejednou se zdá, že film je delší než ve skutečnosti je. Mohlo to být lepší a hlavně o dost vtipnější. 50% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi milá oddychová komédia, v ktorej sa potvrdzuje, že niektoré ženy sú krásne len ak nestoja ešte pri krásnejšej žene. Angie Harmon je sama o seba krásavica s iskrou, no popri Denise Richards je len šedou myškou. To mi pripomenulo časy, keď bola ešte Dara Rolins kamoška so Simonou Krainovou. Samotná Dara nie je nejaký unikát, ale dá sa to. No vedľa Krainovej to bolo ako Kráska a Zviera. Inak Charliemu tá rola napraveného sukničkára vyšla, škoda že sa neinšpiroval aj v súkromnom živote. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, kterých nebude nikdy dost! Charlie Sheen v hlavní roli opět dokazuje, že se v daném žánru pohybuje jako ryba ve vodě a přidáme-li k němu hezkou partnerku (neokoukaná Angie Harmon), je úspěch prakticky zaručen. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

No vida, udržte Charlieho Sheena měsíc střízlivýho a natočí sympatickou komedii, která je sice mířena spíše na něžnější část diváctva a rozhodně nevyniká nápaditostí, či nečekanými zvraty. Nicméně je to záležitost příjemná a umí pobavit. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Klasický oddechový film v němž se arogantní burzovní makléř (Charlie Sheen) stává pisatelem sloupku pro ženy aneb Jak se nesnesitelný jedinec mění v ideálního Američana (ptám se pokolikáté už). Pokud tyto filmy máte rádi nebo k nim máte lhostejný vztah (jako já) , budete pravděpodobně hodnotit v rozmezí 3-4*, pokud Vás nudí, rozhodnete se asi mezi 1-2*. 60% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Rola ako šitá na Charlieho Sheena...a predsa je to trošku iné ako som čakal...jednoduchá, pohodová komédia, kde Charlie Sheen kraľuje celému film a ostatní sú len na okrasu viď Denise Richards...celkovo príjemný komediálny film ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Čo sa vlastne v skutočnosti stalo s Buddy Foxom, keď mu došli na zneužívanie súkromných informácií? Začal písať do novín miesto jeho bývalky. Nenápadná komédia, ktorá neurazí, príjemne odreaguje a po skončení filmu sa na ňu aj mierne zabudne. Pekné baby v hlavných úlohách sú len príjemným bonbónikom. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen hraje zkrachovalého makléře kterému nedopatřením štěstí zamávalo a vzalo si volno tak nakonec za svojí jednoduchou přítelkyni která odjede na dovolenou začne psát články do novin a radit v partnerských vztazích.To by mě také bavilo,protože chlap poradí vždycky takovým pochopitelným způsobem.Moc pěkná komedie... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film a ďalšie podobné nie sú v žiadnom prípade vierohodné, ani vtipné, a aj keď sú myslené ako fantázia a čistá zábava, táto romantická komédia moc dobre nefunguje. 4/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak to byla skutečně romantická pecka. Sice starosvětská a tradiční, ale neuvěřitelně milá. Navozuje úsměv po celou dobu trvání filmu a nechává rozehřát okoralá srdce. Angie Harmon je neodolatelná, Denise Richards skutečně hloupá blondýna a Charlie Sheen zahrál roztomilého napraveného sobce velmi obdobně jako ve "Starostových mužích" a tedy celkem dobře a hlavně mile. A tak spokojenost je veliká. ()

Reklama

Reklama