Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Ramsey je sice sympaťák, v životě však příliš štěstí nemá. Jeho restaurace balancuje na pokraji krachu, rozešla se s ním přítelkyně a jediný způsob, jak dokáže trávit volný čas, je hraní pokeru s babičkami z prvního patra. Náhle mu však svítá nová naděje. Do sousedství se přistěhuje krásná Francouzka Lila Dubois a on se do ní okamžitě zamiluje. Má to však menší háček. Jediné, na čem Lile záleží, je její kariéra cellistky v místním filharmonickém orchestru. Navíc ji neustále pronásleduje její bývalý snoubenec René, kterému Dylan zdánlivě nesahá ani po kotníky. Cesta k Lilinu srdci ale přece jen existuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

AlPacino 

všechny recenze uživatele

Za jednu z nejhoších nočních můr (po shlédnutí tohoto filmu) považuji asi situaci, kdy jdete do kina film a zjistíte, že hlavním hrdinou je trapák, slizoun a pan "jenjájsemtadytenvtipnej". Mám tiím na mysli Davida Spada. Kdo to vůbec je?! Nejhorší na tom všem je, že on má být jedním z hlavních portagonistů nového milostného páru. Humus. Naštěstí jsem film viděl v tv a netáhnul jsem se kvůli němu až do kina, i tak mě ale ta představa děsí. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé, NE ! Tento film mě neoslovil, a to ani svojím příběhem, ani výkonem hlavních představitelů /snad jenom Jake byl obstojný/ a samotný půvab Sophie Marceau to prostě zachránit nemůže. Proč i přesto dávám 2 hvězdičky? Film mě ničím neurazil, byl barevný a o hodně lepší než kdybych koukal na barevnou zeď. ()

Reklama

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem poznala Davida Spadea… Trapně komická figura, přiteplená přísavka a hyperaktivní vořech nahání francouzskou krásku.. a to má být nefalšovaná romantika. Snad pro ty, jenž po Sophii lační .. že, AngelAngie:-) .., ale já to na tuty balím a jdu se zahustit nějakým ultratonážním akčňákem.. "Šlápni na to ty bejku!!" … a jak tragické to poznání bylo. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Spade není zas tak tragický, abychom se smíchy umlátili a s jeho přidementnělým úsměvem zkrátka celý snímek odtáhnout nemůže. Romantika je v příběhu jen jakousi záminkou pro utváření vtipných situací, jež samotných tam bylo poskromnu, a tak ani tento žánr film nijak nenaplňuje. Od šedého průměru snímek nezachránil ani půvab Marceau, tím pádem jeho potenciál končí u sledování jedním okem od žehlícího prkna za nedělního odpoledne. Vtipnější romantickou náháněčkou je například Něco na té Mary je. Alternativa: There´s Something About Mary. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Až na jednu geniální sekvenci, kdy David Spade předvádí Neil Diamonda, se jedná pouze o průměrnou romantickou komedii. Stoprocentně však potěší účast půvabné Sophie Marceau a několik vydařených hlášek. Dobrá byla například ta, kterou můžete říct holce co vám dá kopačky "Zlato, až ti nebude zvonit telefon, je to proto, že ti nevolám." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama