Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Ramsey je sice sympaťák, v životě však příliš štěstí nemá. Jeho restaurace balancuje na pokraji krachu, rozešla se s ním přítelkyně a jediný způsob, jak dokáže trávit volný čas, je hraní pokeru s babičkami z prvního patra. Náhle mu však svítá nová naděje. Do sousedství se přistěhuje krásná Francouzka Lila Dubois a on se do ní okamžitě zamiluje. Má to však menší háček. Jediné, na čem Lile záleží, je její kariéra cellistky v místním filharmonickém orchestru. Navíc ji neustále pronásleduje její bývalý snoubenec René, kterému Dylan zdánlivě nesahá ani po kotníky. Cesta k Lilinu srdci ale přece jen existuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem poznala Davida Spadea… Trapně komická figura, přiteplená přísavka a hyperaktivní vořech nahání francouzskou krásku.. a to má být nefalšovaná romantika. Snad pro ty, jenž po Sophii lační .. že, AngelAngie:-) .., ale já to na tuty balím a jdu se zahustit nějakým ultratonážním akčňákem.. "Šlápni na to ty bejku!!" … a jak tragické to poznání bylo. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé, NE ! Tento film mě neoslovil, a to ani svojím příběhem, ani výkonem hlavních představitelů /snad jenom Jake byl obstojný/ a samotný půvab Sophie Marceau to prostě zachránit nemůže. Proč i přesto dávám 2 hvězdičky? Film mě ničím neurazil, byl barevný a o hodně lepší než kdybych koukal na barevnou zeď. ()

Reklama

AlPacino 

všechny recenze uživatele

Za jednu z nejhoších nočních můr (po shlédnutí tohoto filmu) považuji asi situaci, kdy jdete do kina film a zjistíte, že hlavním hrdinou je trapák, slizoun a pan "jenjájsemtadytenvtipnej". Mám tiím na mysli Davida Spada. Kdo to vůbec je?! Nejhorší na tom všem je, že on má být jedním z hlavních portagonistů nového milostného páru. Humus. Naštěstí jsem film viděl v tv a netáhnul jsem se kvůli němu až do kina, i tak mě ale ta představa děsí. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Patrně měla vzniknout rozverně veselá romantická komedie, pojednávající nejen o hledání a nalezení jednoho zdánlivě ztraceného čtyřnohého mazlíčka, ale (jak už to bývá) taky o hledání a nalezení té jediné a pravé lásky. Leč vynaložené finanční prostředky byly bez užitku vhozeny Pánubohu do oken, neboť se podařilo natočit naprostý blábol s několika světlými vtipnými chvilkami, které se v něm pravděpodobně ocitly pouhým nedopatřením. Jakoby scénář zůstal založený někde v šuplíku a točilo se jen tak, bez ladu a skladu, jak koho zrovna napadlo - přičemž snaha o humor za každou cenu byla sice usilovná, ale zároveň zcela zbytečná. Na malém neposedném chlupáči přitom evidentně nikomu z protagonistů příliš nezáleželo, což je na celém snímku asi to nejpodivuhodnější. Jeho angažování do jedné z hlavních úloh je samo o sobě trestuhodné: Narozdíl od lidských herců si své role nemůže vybírat, ale jeho nadání je zřejmé - je zkrátka příliš inteligentní na to, aby plýtval svým talentem v taškařicích pochybných kvalit. P.S.: Snímek nelze doporučit ani jako pouhou video-kulisu při jakékoli domácí práci. (Vyzkoušeno - sledováno s krajním odporem, který při KAŽDÉ činnosti působí kontraproduktivně.) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dylan je majitelem restaurace v L.A.,kterou se právě chystá otevřít. Našel i dokonalé bydlení, které se ještě zlepší, když poprvé spatří svoji novou sličnou sousedku. Uvědomí si, že to jediné, co mu chybí k dokonalému štěstí, je láska. Dívkou jeho snů se stává francouzská cellistka, která se pokouší získat místo ve filharmonii. Jenže to má háček. Devče si ho vůbec nevšímá. Má totiž také problém a přesně řečeno dva. Exsnoubence, který je odhodlaný udělat cokoli, aby ji získal zpět a také milovaného pejska, který se jí pořád někam zaběhává. A tak se Dylanovi v hlavě zrodí dokonalý plán. Komedie s dost nesourodou hereckou dvojicí Spade-Marceau a dost pochybuji že by taková kráska jao je Sophie Marceau stála o takového oškliváka Spadea. Jinak vcelku příjemná záležitost. 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama