Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Ramsey je sice sympaťák, v životě však příliš štěstí nemá. Jeho restaurace balancuje na pokraji krachu, rozešla se s ním přítelkyně a jediný způsob, jak dokáže trávit volný čas, je hraní pokeru s babičkami z prvního patra. Náhle mu však svítá nová naděje. Do sousedství se přistěhuje krásná Francouzka Lila Dubois a on se do ní okamžitě zamiluje. Má to však menší háček. Jediné, na čem Lile záleží, je její kariéra cellistky v místním filharmonickém orchestru. Navíc ji neustále pronásleduje její bývalý snoubenec René, kterému Dylan zdánlivě nesahá ani po kotníky. Cesta k Lilinu srdci ale přece jen existuje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

oje 

všechny recenze uživatele

Spade není zas tak tragický, abychom se smíchy umlátili a s jeho přidementnělým úsměvem zkrátka celý snímek odtáhnout nemůže. Romantika je v příběhu jen jakousi záminkou pro utváření vtipných situací, jež samotných tam bylo poskromnu, a tak ani tento žánr film nijak nenaplňuje. Od šedého průměru snímek nezachránil ani půvab Marceau, tím pádem jeho potenciál končí u sledování jedním okem od žehlícího prkna za nedělního odpoledne. Vtipnější romantickou náháněčkou je například Něco na té Mary je. Alternativa: There´s Something About Mary. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Sophie Marceau je dobrá, ale bohužel na ní nestojí celý snímek - prostě něco tomu chybí, i když závěrečné "představení" Davida Spadea nemá chybu! ()

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem poznala Davida Spadea… Trapně komická figura, přiteplená přísavka a hyperaktivní vořech nahání francouzskou krásku.. a to má být nefalšovaná romantika. Snad pro ty, jenž po Sophii lační .. že, AngelAngie:-) .., ale já to na tuty balím a jdu se zahustit nějakým ultratonážním akčňákem.. "Šlápni na to ty bejku!!" … a jak tragické to poznání bylo. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se sice pousmál, ale jinak - nic moc. Davida Spadea jsem jako komika nikdy moc nemusel a jelikož tohle stojí především na něm - je to pro mě holt tak trochu blbost. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dylan je majitelem restaurace v L.A.,kterou se právě chystá otevřít. Našel i dokonalé bydlení, které se ještě zlepší, když poprvé spatří svoji novou sličnou sousedku. Uvědomí si, že to jediné, co mu chybí k dokonalému štěstí, je láska. Dívkou jeho snů se stává francouzská cellistka, která se pokouší získat místo ve filharmonii. Jenže to má háček. Devče si ho vůbec nevšímá. Má totiž také problém a přesně řečeno dva. Exsnoubence, který je odhodlaný udělat cokoli, aby ji získal zpět a také milovaného pejska, který se jí pořád někam zaběhává. A tak se Dylanovi v hlavě zrodí dokonalý plán. Komedie s dost nesourodou hereckou dvojicí Spade-Marceau a dost pochybuji že by taková kráska jao je Sophie Marceau stála o takového oškliváka Spadea. Jinak vcelku příjemná záležitost. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Připadám si trochu trapně ale mě se to fakt líbilo a nejednou jsem se zasmál. Spade je fakt vtipnej a Sophie tady vypadá moc dobře. Pitomá ale nenáročná komedie. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Když je antihrdina ještě k tomu antisympaťák, moc kloudného se z toho vytřískat nedá, ale kupodivu to zas nebyl takovej vopruz. Naopak některé hlášky měly našlápnuty na jednu z filmových trofejí. Vážně, často od pro mě neznámého (a tak to zůstane) týpka Davida Spadeho měly hlášky vtip a šmrnc: "Ozvěte se, kdybyste potřebovala mlíko, mouku nebo manžela." Kdyby se hoši klonové spolu víc popasovali a snímek by nešel tradiční heteromilostnou liníí, mohla by to být komedie roku. Závěr s titulkama a úžasnou crazy muzikou "Groove Is in the Heart" zvedl hodnocení automaticky o jednu *. Tak mě aktuálně napadá, že by nasranému národu českému neuškodilo si v tomto stylu hromadně zatrsat, je to stráááášně nakažlivé a léčivé na mindráky. Vyzkoušeno, (nemám mindráky) myslím šílené taneční kreace.☺ ()

5150 

všechny recenze uživatele

Až na jednu geniální sekvenci, kdy David Spade předvádí Neil Diamonda, se jedná pouze o průměrnou romantickou komedii. Stoprocentně však potěší účast půvabné Sophie Marceau a několik vydařených hlášek. Dobrá byla například ta, kterou můžete říct holce co vám dá kopačky "Zlato, až ti nebude zvonit telefon, je to proto, že ti nevolám." ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

je to strašná volovina, ale vydrželi jsme u toho s našima celou dobu .. takže alespoň 2 hvězdičky dát prostě musím :) jedna za Sophie a druhá za pár vtipných scén. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nehrát v tom La Belle Sophie, nedalo by se na to koukat...aneb nepodařený pokus o alternativní Něco na té Sophii je, smůůůůla! ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie s poměrně sympatickými hrdiny, světlými i tmavými okamžiky a s vynikajícím pěveckým vystoupením Davida Spadea na konci. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Patrně měla vzniknout rozverně veselá romantická komedie, pojednávající nejen o hledání a nalezení jednoho zdánlivě ztraceného čtyřnohého mazlíčka, ale (jak už to bývá) taky o hledání a nalezení té jediné a pravé lásky. Leč vynaložené finanční prostředky byly bez užitku vhozeny Pánubohu do oken, neboť se podařilo natočit naprostý blábol s několika světlými vtipnými chvilkami, které se v něm pravděpodobně ocitly pouhým nedopatřením. Jakoby scénář zůstal založený někde v šuplíku a točilo se jen tak, bez ladu a skladu, jak koho zrovna napadlo - přičemž snaha o humor za každou cenu byla sice usilovná, ale zároveň zcela zbytečná. Na malém neposedném chlupáči přitom evidentně nikomu z protagonistů příliš nezáleželo, což je na celém snímku asi to nejpodivuhodnější. Jeho angažování do jedné z hlavních úloh je samo o sobě trestuhodné: Narozdíl od lidských herců si své role nemůže vybírat, ale jeho nadání je zřejmé - je zkrátka příliš inteligentní na to, aby plýtval svým talentem v taškařicích pochybných kvalit. P.S.: Snímek nelze doporučit ani jako pouhou video-kulisu při jakékoli domácí práci. (Vyzkoušeno - sledováno s krajním odporem, který při KAŽDÉ činnosti působí kontraproduktivně.) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že „Stratený a nájdený “ je úplne hlúpy film, tak David Spade je dosť zábavný, aby som sa zabával. 6/10 ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jeden (Dylan) ztratil rozum ještě před začátkem filmu, zatímco druhému (Lila) to trvalo přesně 95 minut. ()

Reklama

Reklama