Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do jednoho nákladního vlaku umístí teroristé tajně bednu s ruskou jadernou hlavicí. Nákladní vlak ale veze lokomotiva, která je už delší dobu ve špatném technickém stavu. Během jízdy se začnou projevovat potíže s brzděním, a kromě toho uniká nafta z nádrže. Vlak se stane středem pozornosti nejdřív dopravní a traťové bezpečnostní inspekce, ale zanedlouho se o situaci začnou zajímat i média, protože vlak se řítí nebezpečným úsekem železnice na město Denver, aniž by prakticky bylo možné ho zastavit. Jeden z teroristů, který má výčitky svědomí, uvědomí anonymně policii, že ve vlaku se nachází jaderná hlavice. Protože vlak veze také různé výbušniny, chemikálie a nebezpečný biologický materiál, je na obzoru katastrofa. Zpráva o situaci se dostane až k prezidentovi, který vyhlásí stav ohrožení. Následkem toho nastane v Denveru panika mezi lidmi, začne rabování a obvyklé průvodní jevy. Obyvatelstvo se chystá k evakuaci, ale je na ni už jen málo času. Jediná možnost, jak vlak zastavit, je vykolejit ho... (TV Nova)

(více)

Recenze (58)

ripo 

všechny recenze uživatele

Ešte do polovice filmu som bol presvedčený, že tomuto dielku dám s prižmúrením jedného oka 3* ..... Nestalo sa .... Na záver filmu som musel čakať ešte dobrú hodinu a záver nie a nie prísť ... Stále sa tým chudákom niečo pobabralo .... Vrcholom nevkusu bol záverečný patetický príhovor amerického prezidena .... ()

woody 

všechny recenze uživatele

Strašné televizní béčkový film o vlaku který havaruje a který měl jako náklad nelegálně převážející plutonium.Herci,klišovitý scénář a triky nestojí za nic ale konec filmu kdy bomba vybuchne a nezahyne ani človíček a kdy si potom každý pomáhá přesně podle pravidel každého amerického patosu je nezapomenutelný. ()

TheMaker odpad!

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::: Opravdu hrozná blbost ! Místy jsem až řezal smíchy, hlavně jak kluk visí na žebříku - " Tati, pomůžu ti ! " - Zbytek už je historie ..... ::::::::::::::::::::::::: ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Zdlouhavé, slabé béčko s mizernými hereckými a nepřesvědčivými výkony, aspoň, že ta bomba fakt řachla... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podobný případ jako vlak nebezpečný, ale asi aby to bylo zajímavější, tak je z toho vlak atomový, ale je to vesměs stejná navíc neúměrně natahovaná televizní nuda kterou můžete rovněž v klidu vynechat.15% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hloupoučké televizní béčko; před nějakými osmi lety mi to přišlo jako koukatelný průměr. V současném věku to nejsem ochotná absolvovat, nevím totiž, jestli bych z oné smrduté hromádky nelogičností, klišé a patetických scén neumřela smíchy či dehydratací od stálého zvracení a pláče. Při hodnocení nicméně zohledním dobu shlédnutí snímku, kdy mi "Atomový vlak" přišel snesitelný: 35% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že filmům z TV produkce se vyhýbám jelikož ve většině případů nemají co nabídnout a jen kopírují hollywoodské trháky. Avšak tento film se mi celkem líbil. Herecké výkony jsou sice podprůměrné ale film má slušné akční scény a chvílemi je i celkem napínavý. Lepší 2* ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Pokým bol vlak na kolajniciach, tak som dokázal prekúsnúť všetky stupiditné dialógy a logické lapsusy- dovtedy bol tento TV film v pohodičke..Pozerať katastrofálnu (doslova:) druhú "nekonečnú " polovicu bolo utrpenie, hoci ma príjemne prekvapilo, že ruská atómovka sa nakoniec prejavila v plnej sile:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se týká první poloviny tohoto filmu, tak ta se mi docela líbila. Marné pokusy o zastavení vlaku, počáteční zmatky ve městě – to všechno bylo ještě v rámci možností v pořádku. Dokonce to mělo i náznaky jakžtakž dobré atmosféry, nechybělo ani pár momentů s potřebným napětím. Bohužel potom přišel výbuch bomby a ta vata okolo už tak dobrá nebyla. Započal chaos, tvůrci se to snažili ještě co nejvíc „zakčnit“ a to byla zhouba. Co se týká hereckých výkonů, tak tady bych zas až tolik skeptický nebyl, objevila se tu celá řada známých tváří. Rob Lowe, Kristin Davis, Esai Morales, Mena Suvari to tlačili k průměru, ale samotní tvůrci jim tentokrát zrovna moc nepomohli…Navíc mi přijde, že celková stopáž byla naprosto zbytečně přemrštěná. Kdyby to mělo cca 90 minut, mohl z toho být mnohem lepší požitek. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nechápu vážně hodnoceni tohohle filmu myslím že tohle bylo celkově hodně povedené abych řekl pravdu vlak s atomovou bombou který stejně vybouchne pecka i herci byli výborní prostě hodně lidi jsi asi moc vymýšlí no. Ale co každý má svůj názor mně se to hodně líbilo. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Klasická televizní rádoby nadupaná akce,která avčak nějakým zázrakem ani moc nenudí,samozřejmě s ohledem na to obsazení,rozpočet,atd...celkově na jedno pondělní ráno dobrá podívaná,... ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Keď som mal 10 rokov tak som to žral. Teraz nedávno som to videl po druhý krát a neveril som vlastným očiam. Tak absurdné, nereálne, miestami až úboho smiešne až mi z toho bolo špatne. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Celkem dobře vykreslená zoufalá situace s rozjetým nebrzdícím vlakem, který veze toxický náklad a jadernou hlavici a všemožná snaha lidí ho zastavit. Bohužel i některá nešťastná rozhodnutí. Lidské hyeny, bezmoc i hrdinství. Jako by prosté neštěstí nestačilo, čeho je spodina schopná, aby to bylo ještě horší. To pomyšlení děsí. To vypětí a zoufalství bylo poznat. Nevím co víc bychom měli od takového filmu chtít. I v životě jsou jen lidé váhající i chybující, žádní Supermani, tak proč to idealizovat. Kdo chce vidět "ODPAD", nechť se podívá na "Hlasy ze záhrobí". ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Tak začátek ještě šel, ale po tom co vlak dojel tak uz to prestalo být zábavné...jinak horší béčkový film, ale když se přenesete přes některý stupidní dialogy a některý klišé, tak se na to dívat dá... ()

Reklama

Reklama