Reklama

Reklama

Šmírák v podkroví

(festivalový název)
  • Japonsko Edogawa Rampo ryoki-kan: Yaneura no sanpo sha (více)
Erotický / Drama / Thriller
Japonsko, 1976, 76 min

Obsahy(1)

Pinku o objeveném ráji samotáře, tuláka z podkroví, jemuž se skýtají na dlani životy otravných blízkých, ale i náhodných zákazníků jejich levného hotelu. (hajlala)

Recenze (9)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hodně slušnej "japan-pinku", kterej pomalu ale jistě vytahuje na diváka svoje bizardní a ujetě-úchylná témata ... Slušně natočený, dost dobrý nápady. Pro příznivce žánru rozhodně doporučuju ... Ohledně hodnocení není u mě co řešit ... ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Lehce erotické drama o voyeurovi, který z podkroví činžovního domu sleduje osobní životy jiných nájemníků a po citovém propadnutí jedné ujeté zámožné dámě se rozhodne i k drastickým činům. Nutno říct, že Šmírák v podkroví plyne velmi pomalým tempem a nenabízí ani zdaleka tolik zábavy, jak se na první pohled může zdát. Přesto je to snímek, který se pouští do témat tajných tužeb lidské duše a výmluvně nastiňuje, jak vypadala společnost v Japonsku 20. let. [FOD 2020] ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Klasický soft erotický film okořeněný perverzní fantazií tvůrců projevující se nejen ve zvláštním vztahu mezi voyerem a bohatou paničkou, potřebující k vzrušení někoho, kdo jí "tajně" sleduje, ale také v dalších postavách a scénách ve stylu nadrženého klauna v masce pierota či řidiče hlavní hrdinky, vychutnávajícího si její eskapády skryt v sametovém křesle. Roztomile úchylná jednohubka. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když to přeženu, tak by tohle mohli být japonští Spiklenci slasti. Tvrdší, drsnější, prostě japonští. Pokušení je fajn, ale umí být i pěkná svině. Skvělé vyvrcholení. Šmírák z podkroví je prostě skvělý film. Japonci ví, co já rád. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Pinku. Dalo se na to koukat. Jednoduchý příběh šmíráka z podkroví hotelu v Tokyu. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Edogawa Ranpo ryoki-kan: Yaneura no sanposha“ je snímek, který vás na chvíli ponoří do tajů chtíče a aktivit, které se většinou dějí za zavřenými dveřmi, a vy nechcete, aby o nich někdo věděl. Stáváte se sami voyeurem, ale to propojení diváka a postav není tak silné, což je asi hlavní kámen úrazu. Přesto se na chvíli se můžete stát sami voyeury v téhle psychologicky zajímavé hře. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Vo filme som nic nepostrehol, aby tam nieco bolo zo zanru horor alebo mysteriozny film. Film je o uchyloch a celkovo je to vsetko uchylne a divne, jednoducho totalne psycho. Zaver bol najlepsi, zemetrasenie sa o tychto cudakov postaralo a bolo od nich pokoj. Ruky prec od tejto sracky. ()

Reklama

Reklama