Reklama

Reklama

Střevíčky na míru

(TV film)
  • Česko Jestli sedí jedna bota ... (více)

Obsahy(1)

Kelly Carter se touží stát exkluzivní designérkou obuvi. V průběhu dne pracuje jako návrhářka v módním obchodním domě Salvatore a přes noc navrhuje fantastické tvary bot. Kelly také sní o romanci s pěkným Francescem, korunním princem módního království dynastie Salvatore v Paříži. Její pokusy vzbudit jeho pozornost jsou však marné. Francesco je neustále obklopen nejkrásnějšími Francouzkami. S přítelkyní Veronique vymyslí Kelly plán, jak upoutat mladého elegána, ale ten opět nezabere. Dívka je zraněná v přesvědčení, že navždy zůstane nepoznaná, až... než potká Wandu. A právě tato dáma v nejlepších letech, která je vyhledávanou astrologičkou, přesvědčí Kelly, že doopravdy není nikdy nic prohrané... (Intersonic)

(více)

Recenze (18)

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Nablbá romantická komedie, která se částečně inspirovala v Popelce, částečně v připitomělých amerických romantických hovadinách. Proč tohle, téměř hollywodské veledílo, Francie produkovala? To je mi záhadou. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jedna z našich prvních originálních VHSek. Děsně blbej film, který si hraje na moderní Popelku, ale nic mu nejde. Nemá to styl ani grácii (na to, že se to odehrává v modním prostředi), humor je zde přímo otřesný (hlavně vše ci se týká té zrzavé dobré víly) a Jennfer Grey jako Popelka? Tak to jděte s ní do prdele. Ufff. Hrůza ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Když jsem včera viděl Roba Lowa po několika letech, hned jsem si vzpomněl na jeho v České republice asi nejznámější film a smál jsem se ještě asi dalších pět minut. Nezapomenutelně zapomenutelný film. ()

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Moderní Popelka - i tak by se dalo nazvat tohle veledílo. Obyčejná, jakože ošklivá holka se zamiluje do naprostého idiota, kterého furt bolí hlava a tak za ním lezou hrozně vlezlí lidi, kteří mu furt cpou prášky proti bolení šešulky. Ona dostane střevíce, díky kterým bude jakože krásná..... A dál si to každý domyslí. V podstatě to není zas tak hrozný film. Jenom je to ohrané a tak hrozně nepravděpodobné. I bez těch střevíčků. Mohly to zachránit herci, jenže Rob Lowe hraje pořád stejně. Od začátku do konce. Přitom tam měl projít změnou z nafoukaného návrháře na sympatického chlapíka. To se nekoná. Jennifer Grey jistě není ošklivá, ale do té role moc neseděla. Vždyť se má měnit z ošklivky na krásku. Nicméně hezčí byla jako kudrnatá a brýlatá, než jako ulízaná a zmalovaná. Co tím chci říct je, že tam měli dát někoho, kdo opravdu projde tou proměnou. Ostatní jsou do počtu. Je to kýč, ale je to koukatelné, ničiním se neodlišující od podobných filmů. Navíc mě napadá - to nikdo nevšiml, že tam neustále bliká světlo? ()

mizz13 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi trapná variace na Popelku. Naprostá ztráta času. Film mi svým provedením připomíná jihoamerické telenovely (hlavně herecké výkony návrháře Salvitoreho - v Esmeraldě by byl naprosto famózní :) Chvílemi jsem měla pocit, že se jedná spíš o parodii Popelky. Nevidím jediný důvod, proč by se měla holka zamilovat do takového kreténa, nebo proč dělá naprosto tuctová holka supermodelku, ze které jsou všichni paf. Byl to děs od začátku až do konce. Dokoukala jsem to z jediného důvodu - do poslední chvíle jsem doufala, že to neskončí tak, jak to vypadá :) Bohužel, skončilo. ()

Galerie (9)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama