Reklama

Reklama

Scooby-Doo znovu na stopě

(seriál)
  • USA New Scooby-Doo Mysteries, The (více)

Obsahy(1)

Novšia verzia svetoznámeho animovaného seriálu z produkcie Hanna-Barbera Scooby-Doo, kde si?! (1969-1972).
Pôvodný Scoobyho tím sa opäť stretáva, tentoraz sa však k nemu pridáva aj Scoobyho synovec Scrappy Doo. Na rozdiel od svojho strýka je Scrappy neohrozený bojovník, ktorý vyhľadáva nebezpečenstvá každého druhu. Iba Scooby a Shaggy môžu zabrániť, aby sa strmhlav vrhol na prenasledovanie každej príšery či ducha, ktorý sa tímu pripletie do cesty. Avšak tak, ako to už býva, po krátkom vyšetrovaní sa v drvivej väčšine prípadov ukáže, že netvory a duchovia nie sú natoľko strašidelní, akými sa na prvý pohľad zdajú. (Incantator)

(více)

Recenze (8)

helloween93 

všechny recenze uživatele

V těchto příbězích vystupuje Scooby, Shaggy, Scrappy a Daphne a v některých dílech účinkuje i Fred, Velma nebo dokonce oba. Série má jen třináct 30 minutových dílů. Jeden díl je složen ze dvou částí, které jsou buď samostatné nebo je jeden příběh rozdělen do dvou částí. Některé díly jsou zábavné, jiné méně, líbil se mi příběh fantoma v nahrávacím studiu. Co se tu povedlo bylo rozhodně 80's intro. 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Úprimne, pre mňa absolútna topka série. Dajte dokopy Scoobyho, Shaggyho, Scrappyho a Daphne a máte podľa mňa najlepšiu zostavu postáv, ktorí budú riešiť záhady a odmaskovávať duchov. Fred a Velma sa tu objavia myslím v dvoch epizódach ako hostia a úplne mi to stačilo. Nebol som nejaký ich veľký fanúšik v predošlých sériach a táto štvorica bola podľa mňa akurát. Okrem toho nikdy nezabudnem na tú zvučku a tancujúce monstrá. Vidno, že nejaký čas predtým vyšlo ako iné nemenované video, kde sme mali tancujúcich zombíkov. Najlepšie časti sú pre mňa narodeniny Scoobyho... a potom si pamätám aj diel so sochou slobody. Napriek tomu, že dnes je obrovský hate voči Scrappymu-Doo, pre mňa vždy bol a vždy bude hodnotným členom tímu. Takže pre mňa najlepšie diely. Hodnotenie: A+ ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Jedná se o druhou sezónu seriálu "The New Scooby and Scrappy-Doo Show" z roku 1983 - ten byl v ČR vysílán jako pátá řada seriálu "Scooby-Doo a Scrappy-Doo " a distibutor v tom udělal sakra bordel. Kvalita epizod je proměnlivá, avšak účast Daphne hodnotím jako velké plus, s ostatními má skvělou chemii - trojice Scooby/Shaggy/Scrappy totiž bez ní absolutně nefungovala (první dva extrémní zbabělci, ten třetí neskutečný vejtaha). Animaci a kresbě není co vytknout. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tato série je opět něčím mírně unikátní oproti jiným předcházejícím. Jednak se zde nachází jeden díl, kdy se Scrappy poprvé trochu bojí a navíc se zde jen málo objevuje celý tým. Za to nechybí Daphne, u které jsem chtěl již v předcházejících seriálech zmínit - a vždycky jsem na to zapomněl, že šilhá. Tak nevím, zda to tvůrci udělali schválně, neboť to má všude, kde se objeví. A samozřejmě se objevují i další příbuzní obou psů, mimo jiné i bratranec. Úvodní znělka však není nejsilnější a ani písně, které sem tam nějaký díl obsahuje. Za to tvůrci zůstali u již osvědčenější klasiky, že jednu epizodu rozdělili dvěma až třemi příběhy, což působí zajímavěji a snesitelněji. Rozhodně stravitelnější, než některé předchozí seriály předcházející tomuto. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Druhá séria nových dobrodružstiev Scoobyho a Scrappyho sa nesie v podobnom duchu ako tá prvá. V takmer polke častí sa tu už objaví aj Fred a Vilma, takže menšie oživenie. Príbehovo je to celkom fajn a dá sa na tom zabaviť. 60 % ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Tohle je oproti "Scooby-Doo a Scrappy-Doo" dost nudný. Řídké, jenom úsměvné vtípky, zpívající, takže nuda. ()

Reklama

Reklama