Reklama

Reklama

Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri

(seriál)
  • Japonsko Himechan! Otogitic Idol Lil'Pri (více)
Japonsko, (2010–2011), 20 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Hrají:

Ajaka Wada, Kanon Fukuda, Júka Maeda, Mika Doi, Jumiko Kobajaši, Minako Kotobuki, Rei Sakuma, Kanae Itó, Mikako Takahaši, Sajuri Jahagi, Azusa Kataoka, Aja Endó (více)
(další profese)

Epizody(51)

Obsahy(1)

Země pohádek trpí nedostatkem kladných pocitů lidí. Princezny jako jsou třeba Popelka nebo Šípková Růženka pomalu mizí. Nacuki, Ringo a Layla jsou tři mlaďoučké dívky, které jsou požádány změnit se ve tři úžasné slečny „Little Princess“ a svou přítomností, zpěvem a tancem dávat všem lidem pocit štěstí, což může zachránit umírající zemi pohádek. Nacuki, Ringo a Layla souhlasí a tím začíná jejich práce. (Zíza)

(více)

Recenze (1)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Malé mahošódžo zamávají ručičkou s náramečkem a hned vyrostou a v ruce třímají mikrofon. Pak začnou zpívat a celý svět jim leží u nohou. Ještěže jsou! Štěstí, které svým vystoupení dávají lidem, z lidí vytryskne jako kulička smradu, teda světla, a zaběhne si dělat hvězdičku do země pohádek, kde je nouze o takové hvězdičky - což je vlastně i důvod, proč se ty tři malé, roztomilé a hudňoučké holčičky staly mahošódžo. Jediné, co zaujme, je to jejich představení, pokud máte chuť na trochu jpopíčku, barviček a tanečku. Seriál je určitě určen tak devíti- desetiletým a těm se to pravdědopně bude líbit, doufám jen, že z toho nezblnou. A poslední věcí, která se mi na tom líbila, byl hlas té červenovlasé malé, skvělé a jedinečné. Naše Little Princes (=lilpri) směle do boje za lidské štěstí a hvězdičky. Kam se na vás hrabe Arabela X-D Silná * ()

Reklama

Reklama