Reklama

Reklama

Happy Texas

  • Česko Uprchlíci na útěku (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o dvou uprchlých vězních, které osud na útěku zavál do jednoho velice zvláštního texaského městečka. Skrýt se a zapadnout tady ovšem pro oba znamená stylizovat se do rolí gay-milenců. Místní si je omylem zamění s netrpělivostí očekávanými choreografy místní tradiční slavnosti. Harry a Wayne na tuto hru takticky přistoupí, chtějí komické záměny využít ke svému mazanému plánu: zneužít loajality místních obyvatel k vybílení městské banky. Příběh nabírá vysoké otáčky, když se Harry zamiluje do majitelky banky Josephiny McLintock. Vzhledem ke své homosexuální stylizaci ji nemůže sdělit své skutečné city prozradil by se. Wayne se dostává do kontaktu se svou feminní stránkou nacvičuje s místními děvčátky taneční choreografii, přitom si myslí na mladičkou učitelku Schaefer. Všechno směřuje k velkolepé slavnosti, Harry s Waynem se připravují na den D a všude kolem je plno policajtů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele

Těžce pohodová komedie s dvěma uprchlíky, kteří během svého útěku zažívají různá dobrodružství a navíc se zamilují. Není to žádná sranda k popukání, ale vtipný a zábavný snímek na sobotní odpoledne. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takový béčkový film o uprchlících co si hrají na kovboje a pár scén co se mají tvářit nejspíše vtipně, alespoň tak mi to přišlo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mne tento film svojou atmosferou dost pripomina velmi prijemny pohodovy film Trapped in Paradise. Tiez tu sledujeme ako ustredni hrdinovia pridu do mestecka vykradnu banku, ale vplyvom obyvatelov mestecka si to rozmyslia a polepsia sa. Len tentokrat to nema Vianocnu atmosferu. Ale funguje to rovnako dokonale. Kasting sa vydaril na jednotku, scenar ponuka mnozstvo zabavnych scen, romanticka linia je tiez vydarena, takze ja som velmi spokojny. 8/10. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama