Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přízrakem, který pronásleduje hlavního hrdinu Piotra – venkovského šlechtice z počátku 20. století – je jeho zemřelá žena. Posedlý její krásou, propadá se Piotr stále více do minulosti bez známek zájmu o svou novou rodinu. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně kvalitní balada podle románu Karla Irzykowskeho, odehrávající se na polském šlechtickém sídle začátkem 20. století. Snový příběh o přízraku první ženy (poeovský motiv), který pronásleduje zralého muže, o chlapci, jenž poznává ženské tělo na bláznivé dívce - vše velmi dobře výtvarně pojaté s všudypřítomným erotickým podtextem. Bohužel, myšlenka žádná nebo mi zůstala skrytá. Přesněji 3,5. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spíše než horror erotické mysteriózní psychologické drama. Jeho sužují silně erotické představy spojené s jeho první, teď již mrtvou, manželkou, kromě toho se mu nabízí přítelkyně jeho známého a vábivé pohledy na něj hází jejich služka. Jeho současná žena s ním nechce spát, ale rozdá si to s rodinným známým, starým chlípníkem, který u toho málem zemře. Jeho syn se stává mužem díky místní verzi bláznivé Viktorky. Hezké ženy, nahota, příjemně a pozvolna rozvíjený příběh s krásnou (erotickou a jiskřivou) poetikou a jedno dost drásající trauma. Pro mě docela překvapivý zážitek. 3,5* ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Vizuálně nádherné, ovšem dějově poněkud nezáživné. Nevadí, že je děje málo, ale zkrátka moc nechytne, a člověku je vlastně celkem jedno, jak to celé dopadne... ovšem ženy jsou zde opravdu krásné. ()

Reklama

Reklama