Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro jedny se Vinnie Antonelli (Steve Martin) stal svědkem a pro druhé se proměnil v udavače. Každopádně jako každý, kdo ve světě zločinu promluvil, musí využít opatření FBI na ochranu svědků. Nezbývá mu, než aby se usadil na novém místě za přítomnosti pistolníka (Rick Moranis), který ho má chránit. V kriminální komedii Moje modré nebe se Steven Martin projevuje ve svém nenapodobitelném stylu jako nejdivočejší, nejbláznivější chlapík, ze kterého jeho “dozorce“ bolí hlava. Ve filmu nejde o život, ale o humor, protože Steve Martin a Rick Moranis vám představí metody FBI z komediální stránky. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (24)

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehká komedie, která nechrlí jeden gag za druhým a nesnaží se diváka zabít zachvaty smíchu, jen mu v okamžiku, kdy se na obrazovce objeví Steve Martin, roztáhne tvář do úsměvu, který vydrží až do závěrečných titulků, protože jako sopka chrlí do prostoru dobrou náladu. I když Joan Cusack a Rick Moranis jsou zábavní a jejich taneční scéna nemá chybu, Steve Martin je neuvěřitelný a přesahuje všechny ostatní o několik pater takovým způsobem, že i kdyby se vám film časem vykouřil z hlavy na jeho Vinnieho prostě nezapomenete. Zábavný, ukecaný, prolhaný a neodolatelný, působící navíc jako spolehlivá dobíječka pozitivní energie. A přitom to všechno ani na okamžik nepůsobí křečovitě nebo trapně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jako mlaďák si Steve Martin uměl celý film ukrást čistě pro sebe, aby svým humorem pobavil okolí. Mě třeba zaujal hned první scénou, kde jsem ho pozoroval coby gangstera, který si pracně markuje slevy na maso, aby mohl výhodně nakoupit. Tomu jsem rozuměl a docela se mi to i líbilo. Následně film v určitých sekvencích upadal, aby se zase humorově zvedal. Tudíž mi z toho vychází solidní průměr. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha skvělejch komedií se Stevem Martinem, který se natáčely v 80. a na začátku 90. let. Největší rozdíl je asi v tom, že Steve tady hraje trochu něco jinýho, než obvykle. Tady totiž nehraje žádnýho potrhlýho šaška, ale naopak "cool" mafiána a zvládnul to perfetkně. Ještě se odlišuje tim, že má navíc obarvený vlasy. Někde jsem se před časem dočet, že tu roli měl původně hrát Arnold Schwarzenegger, ale nakonec vzal radši hlavní roli v Policajtovi ze školky. No myslim, že to byla nejlepší věc, co moh Arnold pro filmovej průmysl udělat. Policajt ze školky byla taková blbost, že by to už nezachránil nikdo a tady by svym "hereckym uměnim" zkurvil skvělej film. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak to fungovalo na přelomu osmdesátých a devadesátých let - Duchové byli zkroceni, Fletch stále na živu, kufry z Bláznivých dovolených vybaleny, Rick Moranis hrál uťáplé patrony, Steve Martin živelné sopky, Joan Cusack měla roztomilou tvářičkou, Daniel Stern se vyhříval na svém vrcholu a Herbert Ross měl nejlepší léta za sebou. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Trochu zvláštna komédia, ktorej buď prídete na chuť alebo nie (ako väčšina užívateľov ČSFD, ako tak pozerám na tých 65%). Po prvej polhodinke som sa na tento film už naladil a celkom si ho užil a to najmä vďaka skvelým hercom - Rick Moranis je výborný v role bojazlivého hlupáčika, ale na Steva Martina ako gangstera nemá. Ten zahral svoju postavu tak dokonale, že nejakého charizmatickejšieho mafiána by ste ťažko hľadali. Kam sa hrabú Corleonovci. :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama