Reklama

Reklama

Příběh z Hollywoodu

  • USA I Ought to Be in Pictures (více)

Obsahy(1)

Na dveře nevrlého scenáristy jednoho dne zaklepe devatenáctiletá dívka. Je to jeho dcera, kterou neviděl od chvíle, kdy krátce po jejím narození utekl od rodiny. Muž není nadšený, protože dceruška, která se touží stát herečkou, do jeho nezodpovědného života vtrhne jako tornádo… (oficiální text distributora)

Recenze (9)

=woody= 

všechny recenze uživatele

Přeji všem dobrý den! To byl tak krásný film! Neil Simon byl génius a já jsem šťastný za každé filmové zpracování některé z jeho her. Takový film v podstatě nikdy nemůže být úplný propadák, právě díky scénáři. Zde navíc excelují herečtí kolegové W.Matthau + Ann-Margret, velcí přátelé i mimo stříbrné plátno, což dodává jejich vybroušeným dialogům na opravdovosti. Perlou je, že Waltera dabuje Brabec, který později, když Matthau válel s Lemmonem, daboval právě "Kámoše" Jacka. Jo, ještě je třeba zmínit jednoho borce, a tím je pan Hamlisch, jehož zvonivá melodie korunuje snímek na majstrštyk! :-) Mějte se filmově, Woo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takýto scenár. Mal mať minimálne nomináciu na Oscara. Lenže chabá réžia, robí svoje. A preto som so svojim hodnotením, trochu triezvejší. Herecké výkony fajn, ale nie super. To čo tento snímok povyšuje, je spomínaný príbeh, ktorý má svoje plusy. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Moc milé a vtipné dialogy mezi otcem spisovatelem-scénáristou a jeho "znovu" nalezenou dcerou-herečkou, která se mu vetře do života. :-)) Zde uvidíte život tak, jak je... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Neil Simon tentokrát melodramatický. Někdo by asi řekl nudnější, ale ne. Jeho tradiční řízné dialogy jsou i tady a Walter Matthau jakbysmet. Konkrétně jako nerudný, silně neúspěšný scénárista okrajových filmů. Za ním přijde dcera, kterou dlouho neviděl a která se chce stát filmovou herečkou a... nechci použít tu blbou frázi "hlkedají si k sobě cestu", to už bych mohl vyrukovat s idiotským termínem "hluboce lidský příběh". Tím bych ten film jen deklasoval. Fakt je, že to úplně klidně mohla být komedie, ale to by nás zase okradlo o příležitost vidět Waltera jinak, než ho známe. A to by byla škoda. 60% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama