Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucía a María jsou kamarádky snad odjakživa. Blondýna na kluky a plachá tmavovláska, jsou jako oheň a voda, ale nikdy jim to nevadilo. Vyrostly spolu, studovaly a vypadalo to, že jejich přátelství nemůže nikdy nic změnit. Je tu však ještě Paolo. Luciin malý tlustý kamarád, kterého Maria vždycky jen přehlížela. Tedy až do té doby, než se všichni znovu setkají po návratu ze studií. Tenhle štíhlý, krásný, mladý muž, to snad ani nemůže být Paolo. A tehdy Lucíu poprvé zamrzí, že vedle Maríi nemá šanci. Paolo byl přece vždycky její kamarád a Maríu nikdy nezajímal. A tak, zatímco María omotává Paola svými půvabnými sítěmi, v Lucíině nápadité hlavě se začne rodit plán. Ne nadarmo je přece ve své reklamní agentuře jedna z nejlepších. María má Paola a Lucía má plán. Jen najít toho, kdo jej uskuteční. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie na téma Pygmalion (v obráceném gardu) není špatným filmem, ale k nejlepším kouskům tohoto žánru jí chybí lehkost a šarm i propracovanost vedlejších postav. // Tak brutální product placement (tablety proti celulitidě) jsem snad ještě neviděl - v závěru vidímetéměř kompletní reklamní spot. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to byla malinko nuda, ale pak se to celkem slušně rozjelo. Konec moc předvídatelnej nebyl. Dobře se na to koukalo. Hudba super a i herci se mi hodně líbily. Celou dobu to bylo na slušný tři hvězdičky, ale nakonec ty čtyři dám, i když je to pořád mezi. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé, předlouhé době jsem viděl kvalitní italskou filmařinu se vším všudy. Když opomenete pár zbytečných gest před i za kamerou, vyjde vám z toho lehce nadprůměrný romantický snímeček s dramatickou zápletkou o mladé úspěšné ženě, která v životě neví co chce, ale ví, že to potřebuje.!!! :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama