Reklama

Reklama

Epizody(65)

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti doktor Terror a jeho kyborgický kumpán Hacker vypouštějí své jednotky, aby dobyli Zemi. Jen jedna věc dokáže toto zlo zastavit. Hrstka odvážných mužů. Ve speciálně navržených exo-oblecích mohou být transportování kamkoliv a splynout s neuvěřitelným zbraňovým systémem. Sesláni z vesmírné stanice Sky Vault, stávající se mužem a strojem, extrémní silou. Max Ray, vynikající komandér vodních operací. Jake Rockwell, drsný specialista operací na zemi. Ace McCloud, odhodlaný vzdušný expert. Ať je výzva jakákoliv, jsou připraveni. Centurionové. (Jack_6428)

(více)

Recenze (6)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Absolutní srdcovka, i když jsem tehdá nerozuměl ani slovu, protože seriál běžel na Cartoon Network v originálním znění, tak jsem si to vždycky neskutečně užíval. POWER EXTREME!!! ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší AWS bola Jakeova Wild Weasel. :-)) Ale všetky bojové skafíky v seriáli boli podarené. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Ježíš!  Tohle byla pecka!  Bylo mi tak 5, běželo to na Cartoon Network, jak já to milovala. 'Man and machine, power extreme' ❤ ()

tekedozai 

všechny recenze uživatele

Tak tento serial bol masaker, este teraz si pamatam ako som pozeral na Cartoon Network a cucal kazdu cast. Tato parta neohrozenych bojovnikov v ich superextraseximegaobleckoch rozdrtila kazdeho nepriatela. Dodnes si pamatam ako sme sa tusim v 3tej triede na zakladnej hadali s kamaratmi, ze ktory z trojice(neskor sa team rozrastol) je najlepsi. Mena si uz nepamatam moc, ale viem ze jeden lietal, druhy sa potapal a treti mal na starosti pozemne operacie :)) Jaj aky bol svet vtedy krasny a jednoduchy.... ()

vikinecek 

všechny recenze uživatele

tomuto proste nemôžem dať menej !!! keď som bol malý a podarilo sa mi vierohodne zasimulovať chorobu, tak som mal program na ráno zaručený:-) Cartoon Network a tam okrem iného tento úžasný seriálik ! nedávno som si pozrel pár dielov na nete a sklamaný som veru nebol, holt nostalgia nepovolí:-) jasné, v každom dieli sa opakuje ten samý námet dookola, skoro vždy sa bojuje proti Docovi, ale keď zaznie úvodné " In the near Future...." tak som bezmocný a dopozerám :-) obľúbená postava : Ace McCloud (a jeho Orbital Interceptor:-) / hodnotenie - 90% ()

Reklama

Reklama