Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Owen (Jason Mewes) je jeden z nejlepších barmanů na Středozápadě USA. To však nestačí, protože jeho otec nutně potřebuje velkou sumu peněz, aby nepřišel o svou malou hospůdku. A protože Owen není vůbec žádný troškař, nasedá na letadlo a jeho cílem není nic menšího než Hollywood plný celebrit s naditými prkenicemi. Díky svému barmanskému talentu a s pomocí výstředního strýce bere útokem všechny divoké hollywoodské večírky. Jenže do jeho plánu na snadný výdělek vstoupí rozmazlená filmová hvězdička Lisa (Paris Hilton). Owen nečekaně začíná ztrácet pevnou půdu pod nohama... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod prečo som si pozrel tento film je Smith a Mewes. Nejako výrazne tragicky by som to nevidel, ale Paris Hilton má menej výrazových prostriedkov ako najhoršia pornoherečka. Videl som raz obrázok, že mimika Stevena Seagala, kde na každom obrázku nálady mal vždy tú istú fotku. Treba povedať, že to bolo lepšie než Paris. Sorry holka, ale 1 Night In Paris neprekonáš. P.S. Je mi záhadou ako sa sem dostali Mewes a Smith. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Milovníci Paris Hilton jsou jistě velmi rádi, že mohou svou sbírku DVD obohatit o další film s její účastí - zvlášť když je to film o divokých večírcích v Hollywoodu. Takže - máme tady jednoho mladíka s dlouhými vlasy, co chce někde v Minnesotě zachránit tatínkův bar, a tak jede do Hollywoodu vyhrát barmanskou soutěž. Samozřejmě ji nevyhraje. Jeho strýček, mimochodem gay s vizáží Patricka Swayzeho, trošku do branže dělá, a tak dostane mladíka do hollywoodských studií, aby si vydělal nějaký ten pěťák. Jenže mladík tam ne svou vinou způsobí nehodu dceři majitele studií (áno, Paris Hilton), kterou pak začne uhánět na místních večírcích, proslaví se jako braman, znemožní jednoho nafoukaného mladého herce, pomůže strýci, vydělá prachy pro taťku a nakonec klofne i tu Paris (chudák). Ano, chudák, protože Paris tu běhá s parukou brunetky, oči a xicht má oteklé, jako kdyby neflámovala co večer, ale prostě od rána do noci s ještě nějakými přidanými extra hodinami navíc, a její toporné herectví, kdy má třeba zahrát "ach, to jsem ale nešťastná divka!", jí nežere ani pes. O to smutnější je, že v tomhle bijáku hraje třeba Kevin Smith! Ale jeho role v podstatě začíná krátkou teorií o mimozemských králících v našich zadcích, a končí tím, že si prdne. Nijak ohromující výkon. Pod celým filmem zní takový ten rádoby cool mládežnický taneční soundtrack jako z 80. let, nasnímané je to zhruba tak, jako by si jednotliví členové štábu přehazovali kameru z ruky do ruky, takže celkový dojem je nudný, rozpačitý, únavný. Disk ve svém úvodu nabízí na výběr české, nebo maďarské menu. protipirát, který se naštěstí dá přetočit, trailery na filmy Hustý myšlenky, Nesahejme psům na párky a Nomád, a jako bonus fotogalerii z filmu. ()

Reklama

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Film som bol NÚTENÝ pozerať na Nový rok (STV1 1.1.2011 - 00:05) a... našťastie len jedným okom. Za podpory borovičky to bolo na hranici, kedy sa obsah žalúdka podaril udržať v sebe a ja som sa vyhol spoločenskému faux pas. Za iných okolností by som si radšej vypichol oči. A nielen kvôli nasprostlej Hiltonke. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Strašná sprostosť, ale celkovo to nie je také zlé ako som si predstavoval. Vtip bol dosť nevýrazný, taký matný. Neviem ako sa na tom mohol podielať aj Kevin Smith. Jason Mewes bol strašný a spolu s Paris Hilton mu to vôbec nesedelo. Paris týmto filmom asi tiež nezískala viac slávy. Jej postava sa mi nejak nepáčila. Teplý strýko začal liezť na nervy už v polke filmu, ale uznávam, že zopár vtípkov s ním nebolo až takých zlých. Dej to má dosť primitívny a blbý. Je to síce katastrofa, ale nie takého silného kalibru ako som čakal. 1* je zrejme na mieste. 25% ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

(film jsem si "sehnala" jen kvůli Jasonovi, tojealepřekvápko) ... Kupodivu mě to nijak zvlášť neurazilo, dokoukala jsem v klidu až do konce a ani jsem se moc nenudila (i když ani moc nesmála). Vzhledem k tomu, že zdejší procenta jsou o nějakých těch patnáct-dvacet nižší, než by se slušelo, byla bych možná schopna dát z rozmaru i 3* - ale to by Jay musel ukázat zadek... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama