Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paris Hilton a Nicole Richie mají strávit třicet dní na venkově, a to bez toho, na co jsou zvyklé - luxusu. Během jednoho měsíce zastávají každý den jinou práci, a to počínaje dojením krav a prací v restauraci McDonald's konče. Ale nebyly by to naše dvě děvčata, kdyby si pojem "práce" nevysvětlily po svém... (Croma)

Recenze (20)

fixaman 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se opravdu velmi dlouho nezasmál tak, jako se mi to stává u The Simple life.. Můj vztah k osobě Paris Hilton byl dlouhou dobu vcelku ehm.. negativní ;-) Jenže pak jsem omylem natrefil na tuhle show, podíval se na jeden díl a nemohl přestat.. Doporučuji hodit předsudky za hlavu a užít si tuhle ztřeštěnou jízdu až do dna.. ;-) Zatím mám také zkouknuté tři sezóny, právě stahuji čtvrtou a pátou a ani to nemůžu označit za guilty pleasure, jelikož se za to nestydím, je to opravdu povedená show :-) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Dobře. Jsou bohaté, jsou rozmazlené, jsou skoro nahé, a nenávidí je skoro celý civilizovaný svět. Proč by je měl taky někdo mít rád, že? Svůj "úspěch" si ničím nezasloužily. Nejsou talentované herečky, jsou přinejlepším průměrné zpěvačky, a jsou docela tuctové (hlavně Nicole, Paris je o trochu pěknější...). Mno, všichni jsme se narodili s tím, co máme. A všichni se s tím musíme nějak poprat. Je trochu absurdní (ovšem na druhou stranu asi i spravedlivé), že se s tím musí prát i Paris s Nicole. Já jsem rád, že to dělají takhle. The Simple Life je prostě jedna velká guilty pleasure, ve které si ty dvě blonďaté dračice dělají samy ze sebe srandu. A občas dost hutnou. Sebeparodizace je to hlavní. Je to fakt sranda. I když lepší je po malých dávkách. Mimochodem, Parisin pád z koně v season 2, ouvej! Srdce mi poskočilo... Spadla přímo na ústa... Mno, That's hot, "I love you, bitch. I love you, bitch. Good night. Good night.", "What is Wallmart? They sell, like a wall stuff?", s klidným srdcem tři hvězdičky (Season 1 - život na farmě, ále jo, docela fajn, Nicole zkoumá těhotnou krávu, a pak s onou rukavicí pronásleduje Paris... :o) Season 2 - v růžovém pickupu na road tripu, lepšejší, dramatičtější, pád z koně, auvajsky. Season 3 - zaměstnání, vtipnější, mnohem, zbytek nemůžu sehnat...). Btw Nicole je občas dost ukřičená a otravná, mellow Paris je lepšejší... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Paris Hilton se asi zase jednou nudila v jedné ze svých deseti, zlatem obkládaných vířivek, v jednom ze svých deseti honosných baráků, které má rozestavěné všude po Americe, i mimo ni. Přitom už ji zřejmě ani nebavilo šňupat koks a přemýšlet, jaké luxusní hadry si koupí a co za skandál zase vyvede. Potom dostala ten spásný nápad: "Půjdu pracovat!" Sebrala tedy svou stejně vyvedenou "kámošku", Nicole Richie, štáb a kameramany a vydala se vstříc tvrdé dřině. Spolu s Paris se diváci přiučí spoustě podstatným věcem. Jako třeba, nač slouží studna, či co se má dělat s výplatní složenkou a podobně. Přitom v každém díle pro Vás holky přichystají jiné šílené a trapné excesy, při nichž mě napadlo, že na něco takového snad nemohly přijít ani ony. Buď to všechno hrály pro diváky (to spíš), nebo to prostě byly všechno jejich nápady, které nehrály:) Příkladem budiž scény, kdy Nicole zákazníkovi rychlého občerstvení říká, že má ráda zpocené muže, nebo kdy s Paris měly vyvěsit denní nabídku hamburgerů na billboard. Dámy se rozhodly trochu "zašprýmovat" a umístily nápis, který hlásal něco o "Anal Burger.":) Nemluvě o tom kdy "krávy" dojily krávy a rozlévaly mléko do sklenic. Tento pořad je ideální pro pobavení. Stejně jako jejich samotná existence, "inteligence" a "sociální" zařazení:) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, nee! Já prostě nevěřím, že by někdo mohl být taaak hloupej, to musí být nahraný, jinak to nepřijímám. Navíc to podle mě hrajou dost okatě. Ale i tak je super, jak chlapi všeho věku skáčou, jak pískaj. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná cípovina s dvěma hloupýma slečinkama, které nikdy nepracovaly. Zajímají je jen hadry, šminky, kluci, pařby apod. a děsí je věci, které musí dělat každý normální člověk pro to, aby přežil. Dostalo mě jak ředily mléko vodou pro vesničany kdesi v emééérice a přišlo jim to hrozně vtipný a výroky typu: "Už nikdy nebudu jíst hamburgery!" nebo "Už nikdy nebudu pít mléko!" a nebo "Proč nás nemají rádi? Co proti nám mají?!". Totiž takové dvě hlupačky nemají v životě co dělat a natož v show businessu a navíc jsem si celý ten jeden díl, který mi k odpadovému stupínku hodnocení naprosto stačil kladla otázku co na těch dvou vidí jejich nabíječi nebo kdokoliv jiný a fotí je a podobně když jsou obě tak škaredé a hlavně hloupé?! ()

Lenula4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím přesně jaký cíl byl tohoto seriálu..napravit je? ne, počkat, to není možné. Čistě komická, reklamní věc, proložená lidskou hloupostí. ()

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

HA :D Tak u tohohle jsem se zasmala vic nez u kdejake komedie :D Aneb jak namyslene fiflenky byly "vhozeny" do realneho zivota...docela me prekvapilo ze Paris neni zas takova p*ca jak jsem si o ni myslela,ale narvat hrnec do mikrovlnky tak to je opravdu na potlesk :D ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Reklama na Paris Hilton a tu její druhou kravku. Jsem rád, že jsem tomu věnoval jen pět minut života a ještě u toho stačil utřít prach v knihovně. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

The Simple Life je jedna z mála reality show, která mě zaujala natolik, že jsem ji zařadil do své sbírky. Naivní pohled Paris a Nicole na naprosto zásadní věci maloměsta ( např. K čemu je studna? Co je to Wallmart?) je strhující a opravdu dokáže pobavit. Skvělé jsou též pasáže, kdy berou všechno automaticky, dokáží použít svůj "look" pro svůj prospěch nebo kdy vůbec nějak pracují či se o to pokoušejí. A určitě vám zůstane dlouho poté v hlavě hláška "That's hot". O úspěšnosti této show svědčí fakt, že se natočilo 5 sérií. Je jenom škoda, že málokterý český divák tuto show zná. (5*) ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Hodnotit seriál podle toho, že nemáte rádi hlavní představitelku je docela bezduchý, a ikdyž je možná Paris naprostá pi.., komický talent jí upřít nelze. To samé platí i o Nicole, u které se hodí pořekadlo "co slovo, to perla". Je to vtipný a zábavný. Druhá série je určitě nejlepší. Nenechte si ujít díl, kdy Paris strká krávě ruku do zadku...cause That's Hot:) ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Rozmazlený čubky, jdou dělat práci chudáků stojí za to se na to kouknout jednou, pak neskutečná sračka. ()

Georginek 

všechny recenze uživatele

Bohuzel hruza. JEDNA NAPROSTO NADHERNA A BLBA, DRUHA HNUSNA A TAKY BLBA. Shrnme to, dve kravy, ktere uz nevedi co delat se zase nacpali do otresny realityshow, kterou sledujou pouze gumy. Aspon kdyby byly svleceny, dalo by se uvazovat nad hvezdama, ale takto nelze....... ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Celkem síla.. takové starosti bych chtěl mít, každopádně divadlo, jak se patří :) Co se týče těch dvou " krasavic ", tak jaksi nejsem zrovna fanda těchto rádoby celebrit. * ()

Reklama

Reklama