Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vinnie je majitelem zavedeného útulného irského baru, ale už léta se živí tím, že vede ilegální sázkovou kancelář, kontrolovanou nejsilnějším mafiánským klanem v Bostonu. Není žádný ranař a ví, kdy počkat a kdy sázku nevzít, aby své drobné klienty úplně nezruinoval, takže mu obchody jen kvetou. Velký boss však jednoho dne usoudí, že mu Vinnie vydělává málo a rozhodne se mu do baru poslat "posilu". Mladý parťák vtrhne do Vinnieho kanceláře jako lavina a stačí mu pár dní na to, aby všechno obrátil vzhůru nohama. A pro Vinnieho, který se pomalu chystal do důchodu se svou hodnou ženou, nastává čas účtování... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

wakeup 

všechny recenze uživatele

Docela me to prekvapilo. Mafiani poslou do baru se sazkovou kancelari, kterou vede "Colombo", svyho cloveka na vybirani dluhu. Ten se chova samozrejme arogantne a vybira mnohem nasilneji az se to sefovi prici natolik, ze se mafianskymu synackovi postavi... Mam rad Falka jako Colomba a tady mi dokazal, ze neni jen dobrej detektiv, ale zvlada i zaklady herectvi. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taká obyčajná dráma o jednom starom bookmakerovi, ktorého chce mafiánske vedenie nahradiť a film sa trochu viac ešte venuje rodinnej situácii jedného notorického hráča. Nuda to nie je a bol som zvedavý jak sa to skončí, ale ani ma príliš osudy jednotlivých postáv nestrhli a tým pádom sa ma príliš morálne spravodlivý záver príliš nedotkol. Vidno, že to je už starý film, keďže Freddie Prinze Jr tu bol za hviezdu. Dnes o takej úlohe môže snívať. Najviac zaujme starý dobrý Peter Falk ako starý bookmaker, ktorý má na tento typ práce príliš dobré srdce. A to sa nevypláca. Zato Timothy Hutton tu hrá riadneho lúzra, ktorý si takú obetavú ženu nezaslúžil. Výsledkom je zaujímavá dráma na jedno pozretie. 5/10. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

A zase můj oblíbený herec Freddie Prinze Jr. Ovšem zde nehraje svou typickou roli mladého hezouna, do kterého se zamiluje nějaká holka a on do ní. Zde hraje mladého mafiána, který velmi rád šňupe koks a je poslán do jednoho baru, aby dohlížel na zdejší byznys se sportovními sázkami. Ale zároveň rozvrátí vztahy v útulném baru u Vinnieho, kterého výborně ztvárnil Peter Falk. Po jeho příchodu už nic v tomhle baru není jako dřív a Vinnie se nakonec rozhodne pro radikální a vlastně jediné možné řešení. Musím říct, že jsem byl velmi překvapen rolí Freddieho Prinze Jr, protože na tohle u něj nejsem zvyklý. On zde vlastně hraje tak trochu záporáka. Takže komu nevyhovuje tento herec v romantických komediích, tomu doporučuji toto komorní drama. Já byl spokojený a je to za čtyři hvězdičky. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v amerických státech New York (New York City) a New Jersey. (BMW12)

Reklama

Reklama