Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadpřirozená vražedná síla potřebuje k přežití nové duše.
Skupinka studentů provádí výzkum místních kultů a rituálů. Objeví ale šokující fakta a ve svém pátrání se pouští za bezpečné hranice. To vyústí až v uvolnění nadpřirozené vražedné síly. Začíná nejen boj o jejich životy, ale hlavně o jejich duše. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože, že já si už nedám pokoj a stále se dívám na všeobecně podprůměrně hodnocené filmy a čekám, že mě příjemně překvapí. Cult je dalším krásným příkladem totálně zabité hodiny a půl. Něco jako atmosféru tu vůbec nehledejte, záporák je k smíchu, herci špatní, navíc hrozně nesympatičtí, a děj je hloupý, nelogický a se spoustou nesmyslů. Tady ovšem Cultu možná křivdím, protože je možné, že jsem několikrát na chvilku usnul a mohl jsem tak přijít o nějakou veledůležitou scénu. Každopádně znovu si to pouštět nebudu, jestli někomu přišel děj tohodle filmu dobrý a chytrý, dejte mi prosím vědět, ať vím, jestli jsem udělal chybu a opravdu jsem při sledování klimbal nebo ne... ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový horor s hodně slabým scénářem, špatnými triky a s béčkovými herci. Nejhorší na tom je, že jsem se po pár minutách těšil na konec. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Furt jsem se kroutil na postely a modlil se ať to skončí, bohužel tohle jaksi nevyšlo, ze začátku vypíchávání očí ušlo, ale později to šlo hluboko do země. A to hlavně díky neuvěřitelné nudě. JSem zklamán čekal jsem víc(A navíc jsem film zkoukl až na po třetí), ale i tak musím dát 2*, za začátek, a poměrně zajímavý námět. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu máme šanci slyšet docela zajímavý příběh o čínské dívce a jejím krutém otci. Při jeho vypravování jsem si představoval docela solidní masakr, který bude následovat. Ihned při první scéně se skutečně na obrazovce začal odehrávat tajemný rituál, který byl zakončení docela slušnou vypichovačkou očí a spoustou krve. V tu chvíli ale jako by film skončil. Protože to co následovalo dalších osmdesát minut, bylo něco neuvěřitelně odlišného. Atmosféru filmu měli tvořit především scény, kdy umírali lidé, kteří přišli do styku z amuletem. Většinou se jim z ničeho nic objevil v ruce nůž, potom byl vidět pouze pohyb ruky následován střihem a pohledem na zakrvácenou postavu. Herecké výkony jsou zhruba na stejné podprůměrné úrovni jako celý film. Ani jeden z herců se zrovna moc nepředřel a přestože se zde objeví několik známějších tváří, tak tento film si do rámečku žádný z nich nedá. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení tentokrát opravdu nelže, tenhle film je v černých číslech naprosto zaslouženě. A moje utrpení u něj bylo o to větší, že proti svým zásadám jsem si ho musel znechuceně pustit s českým dabingem, protože originál jsem nesehnal. Kromě Rachel Miner všichni herci na odstřel; první by šla ke zdi vulgární a laciná šlapka v roli univerzitní profesorky, hned po ní otravný špekoun (i když toho bych radši než kulkou vlastnoručně umlátil kladivem). Co dál - příběh a jeho zpracování je ještě dementnější a zoufalejší, než devadesát procent dílů seriálu Charmed (Čarodějky), nevím co víc k "tomu" napsat. Jedna zimomřivě blikající a skomírající hvězdička za Rachel. ()

Litsarch odpad!

všechny recenze uživatele

A já se těšil jak všem tady napíšu jak se mi to líbilo a že tomu vůbec nerozumí! Cha chá, jak jsem se přepočítal, jelikož nejlepší na tom filmu bylo úvodní ilustrované vyprávění legendy o mladé ženě. ()

Jimmi odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasne....Pozeral som to na 4ri krat....zmysel to nedavalo vobec....atmosfera nulova,zaporak vyzeral ako debil.Malokedy davam odpad ale toto je jednoznacne najhorsi film aky som tento rok videl. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Studentíci dělají nákou školní práci o jakýmsi starodávným kultu, Jedna z nich mám ,ale jakési vidiny a zjištuje , že se něco divného děje. Posléze jak jinak jeden po druhém umírají. Tokový podprůměrný béčko, ale celkem se nechá. Hlavně v tom nehledat nic smysluplného. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...hladať pozitíva v tomto filme je ťažké....ale podarilo sa: sympatické herečky v podobe Rachel a Taryn......a tým by som asi aj skončil......inak...úvod ešte ujde ...potom však začína riadna béčková nuda....a keď sa to trošku rozhýbe a začne sa tam zabíjať ....tak je to jak cez kopirák .....B-čkovosť z tohoto snímku priam srší...čo by problem samo o sebe byť nemusel....nebyť veľmi slabého scenára. ()

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Opět skupina studentů. Opět podivně temné tajemství. Opět nesmyslné a nevysvětlené vstupy ze záhrobí. Opět tradičně hloupá zápletka a opět předvídatelný konec. Škoda jen, že už to tu tolikrát bylo a ještě větší škoda, že většina z toho je mnohem lépe natočená i zahraná. ()

boyd. odpad!

všechny recenze uživatele

Režiser tohodle ultra "déčka" by zasloužil pověsit, prostě hodně špatný film, dokoukal jsem to jen silou vůle, nedoporučuji nikomu!!! ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Ohhhh, toto je dost nudny film, v ktorom hlavny zloduch vysaval zivoty z mladych teenegeriek a vobec nevyzeral ze by sa ho mal niekto bat. Pocas filmu ma chytali driemoty od toho napinaveho deju:) Ani vrazdenie teenegeriek nemalo ten spravny smrnc, ktory by ma ohromil. Tento film u mna sa dostava hlboko do prepadlistia dejin, z ktoreho sa tak lahko nevyhrabe. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco, to se musí nechat, taková volovina se jen tak nevidí. Hloupé, nudné, s mizernýma hereckýma výkonama a navíc s nulovou atmosférou. ()

RetroMan odpad!

všechny recenze uživatele

Ve filmu všichni umírají stejně, což ubírá na zajímavosti a přitažlivosti. Děj je zajímavý, ale odehrává se v takových střizích, že to ubírá snímku na kvalitě. ()

Katy19 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný film s ještě strašnějšími herci, který absolutně nedává smysl. Nikdy nepochopím, proč se takový filmy vůbec točí a proč po nás "ty lidi od filmu" chtějí, abychom se na to dívali - co jsme jim proboha udělali??? Prostě totální odpad! ()

uncle 

všechny recenze uživatele

Tak nejhezčí na tomto filmu byly úvodní a závěrečné animované pasáže.....jinak levná výprava, , levný filmový materiál....prostě béčko.... alespoň že ta krev nevypadala jako kečup, ale opravdu jako krev...kdyby to bylo lépe zpracované a bylo na to víc peněz, možná by se na to i dalo koukat nevím.... ()

Snakefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Pravý název by měl být kult hrůzy od hrůzného vydavatelství DVD edice, která nás pravidělně občerstvuje neuvěřitelnými déčky, které nakupuje tak po jednom centu za vagon DVD. Tohle je už normální hyenismus. ()

Reklama

Reklama