Reklama

Reklama

VOD (1)

Jako by nestačilo, že se Waynemu (Rick Moranis - Flintstoneovi) už jednou podařilo zmenšit své děti. Tentokrát nešťastnou náhodou změní velikost on sám, jeho žena a bratr s manželkou. Panika vypukne hned jak se mrňavá čtveřice zoufale snaží slézt dolů po schodech, aby vyhledala pomoc svých dětí, které v domě pořádají mejdan! Zažijí bláznivou jízdu v dětském autíčku i závratnou plavbu v mýdlové bublině. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (8)

svik 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmeček se stal mým kultem v 9 letech.Nemohl sem se tohoto snímku nabažit .Je to opravdový filmový skvost pro ty malý a velký jen na skouknutí . Malo ketrý film se mi takto zaryl do mé malé paměti . Tyjo skvěle udělané .Ndabované .Zpracované moc se mi to líbilo. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Brať to ako úvodný film pred prichádzajúcim seriálom kvôli pôvodnej postave fajn, len škoda menšieho rozpočtu, mohlo to byť skvelé pravé pokračovanie prvej časti. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si to. Jako náctiletý jsem to docela mohl, ale dnes už přece jen vidím, že to byla děsá ptákovina. ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Tak tento třetí díl, pokračování filmů Miláčku zmenšil jsem děti a Miláčku zvětšil jsem dítě se docela povedl. I když je to film uvedený přímo na video, JE ZÁBAVNÝ STEJNĚ JAKO PŘEDCHOZÍ DÍLY. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Suprová rodinná komedie, herci dobří, sympatičtí, vtipy výborný, netrapný, námět předurčující k velké zábavě. Není co řešit, plný počet. ()

ChloeQueen 

všechny recenze uživatele

Božínku, dřív se točily skvělé rodinné komedie, ve kterých člověk nalezl to, čeho se v těch dnešních megafilmech ani z daleko nedočká. Je jasné, že všechno skončí dobře a že si malé dítě/divák sebou odnese ponaučení, ale v tom je to kouzlo. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Opět na scéně krásné modré oči Ricka Moranise, pomocná ruka od hodného sekáče a jako bonus, palec nahoru skeptické dívce která kluka který se ji fyzicky líbil odhadla dobře. Z trilogie Miláčků si myslím že tento díl byl nejlepší. ()

Reklama

Reklama