Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná komedie o malých fotbalistech toužících po úspěchu. Když ve městě Urbanii v Ohiu založí fotbalový tým Biskupa Warnera, oblíbený syn Kevin O'Shea je přirozeně jmenován jeho koučem. Ten okamžitě vybere do týmu Cowboys pouze nejnadanější hráče a ty méně atleticky obdarované ignoruje. Ti se ale vzbouří a seskupí se v jiném týmu - Malí Obři - koučovaném Dannym, který žije ve stínu svého obdivovanějšího bratra Kevina. Malí hrdinové se protápají a proklopýtají až do konečného zúčtování s Kevinovými Cowboys. V čele s jejich největší oporou - dívkou přezdívanou Zmrzka, mají přesně dva týdny, aby se z nemotorných balíků přeměnili na perfektní fotbalisty. S pomocí dalších lidí brzy příjdou na to, že nedostačující atletické vlastnosti se dají nahradit důvtipem a odhodláním. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

moviepill 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo svieža komédia, v ktorej si tvorcovia odpustili infantilný humor (lepšie povedané trápny) a takisto aj prehnaný pátos. Film má napriek vyše 100-minútovej stopáži svižné tempo a baví po celú dobu, ba dokonca je miestami dosť napínavý. Samozrejme, záleží na vkuse a nálade, ale ja som sa dobre zabavil. Milé prekvapenie. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Místy neskutečně vtipný, většinou ale klišovitý film. Tvůrci tentokráte pojali vděčné sportovní téma "loseři vs. hvězdy" trochu jinak, do hlavních rolí obsadili děti a celé to naservírovali na rodinném podnose. Přesto (nebo právě proto) se nedokázali oprostit ani jediného klišé, které provází tento typ filmů (a možná i proto tyhle filmy mám celkem rád :-) ). Takže výsledek bodování filmu je 70% a výsledek zápasu je -- ne, to neřeknu, každopádně zápas byla ta nejlegračnější pasáž filmu. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle je vyloženě film pro děti. Já na to koukal jenom kvůli Alu Bundovi (Ed O'Neill). Tentokrát nehraje chudého prodavače bot, ale naopak arogantního a bohatého prodejce automobilů, který navíc trénuje děti americký fotbal. Proti němu stojí Rick Moranis, který sestavil svůj tým z těch, co se nevešli do týmu "Ala Bundy". Tyto dva týmy nakonec proti sobě nastoupí v utkání. Už si jenom můžete domyslet, kdo asi tak vyhraje... Jak už jsem napsal, je to prostě film pro děti. Navíc Ed O'Neill mi ve svojí roli vůbec neseděl. Já ho mam pořád zafixovanýho jako Ala Bundu. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ako ohodnotiť film pre vekovú skupinu 7-15? Ako ohodnotiť film o športe ktorý z duše neznášam? Bratská rivalita prerastie až do vytvorenia dvoch mládežníckych družstiev (nie mužstiev). Ako to býva v podobných filmoch pre pozdvihnutie sebavedomia aj úplních magorov, že aj oni dokážu vyhrať nad trénovaními mládežníkmi s budúcou kariérou v NFL. Pár vydarených vtípkov vytrhlo film z kategórie odpad!. Ak nieste z cieľovej skupiny, pre ktorú je film určený, absolútne o nič neprídete, ak si ho necháte ujsť. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Malí obři jsou oddechovou a pěknou sportovní komedií a tento film s dětmi,které hrají fotbal je celkem dobrý.Dávám mu tedy 3 hvězdy a 60 procent a tato komedie se mi líbila zvláště jako dítěti.Rick Moranis a Ed O Neall jsou dobří herci a i jako soupeři nejsou vůbec špatní.Tato komedie je vhodná zvláště pro mládež a pro dospělé na deštivé víkendové dopoledne...Neurazí a nadchne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Arroyo. (reich)

Reklama

Reklama