Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Simar (Priyanka Chopra) a Nikhil (Arjun Rampal) havarují v zasněžených horách. Zatímco žena má jen pár oděrek, muž utrpěl vážnější zranění a ztratil paměť. Když se po dlouhé rekonvalescenci vrací domů, nepoznává svůj luxusní dům ani kolegy ve firmě, kterou spoluvlastní. Simar o něj trpělivě pečuje a přesvědčuje ho o jejich vzájemné lásce. Nikhil ale zjistí, že těsně před nehodou vyškrtl Simar ze své poslední vůle a zablokoval společné účty. Zdá se, že mu manželka lže, a tak se muž bez paměti pokouší zjistit, co se vlastně stalo. (rikitiki)

(více)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to příběh tří psychopatů a ten čtvrtý asi napsal scénář, protože děj obsahuje takové pitomosti, jako například ženu, která si nevšimne, že ji v pustých hrách kdosi pronásleduje a míří na ni ze vzdálenosti jednoho metru, aniž by se nějak kryl. Nikdo z hlavní trojice neumí hrát, ale Priyanka a Arjun jsou aspoň hezcí na pohled. ____ KOUSEK DĚJE Hnusné je, že vyprávění dává veškerou vinu ženě, zatímco hajz..vé jsou tady všichni a počáteční spouštěč všech dramat, která jsou teatrální a nevěrohodná, je jednoznačně v chování mužských protagonistů. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh manželskej dvojice s detektívnou zápletkou, kde manžel (Arjun Rampal) pri nehode stratí pamäť, postupne sa vráti do svojho života, avšak pomaly začína odľaľovať drobné nezrovnalosti vo svojej minulosti, začne pátrať a zistí podivuhodné skutočnosti, ktoré vedú k zaujímavému vyvrcholeniu. Priyanka Chopra hrá manželku, chvíľami v niektorých záberoch keby som nevedela, že je to ona ju ani nespoznám, nešpúli tým svojim nepríjemným spôsobom pery a tak je na nepoznanie :-) Príbeh ma zaujal od začiatku do konca, je bez tanečných čísiel, ale piesne a hudba sú pekné. Na priemerný film 2 hodinový film dosť mŕtvol :-(, ktoré má prekvapivo na svedomí jediná osoba.... celkom podarená detektívka.... ()

Reklama

Reklama