Reklama

Reklama

Studená fronta

  • Rusko Cholodnyj front (více)

Obsahy(1)

Snímek vypráví příběh mladého páru – Saši, dcery bohatých rodičů, a jejího přítele Ilji, mladého a ambiciózního scénáristy. Saša s Iljou tráví zimní dovolenou v pronajatém domě u oceánu na severu Francie. Několik dní před Silvestrem se Ilja na nákupech seznámí s Mášou, ztracenou ruskou dívkou, která zjevně vystoupila z vlaku na špatné zastávce a nemá kde strávit noc. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Světoběžnická nová ruská inteligence navazuje na tradice 19. století. Jako bych slyšel Puškina či Dostojevského. 1) Vtipné duchaplné chvílemi dokonce ironické (!) dialogy - jev to nebývalý u ruské produkce - udrží diváka v křesle po celou dobu. 2) Opět je tu typická ruská vykořeněnost. Postavy nevědí, co se sebou a se svými životy, prací, sexualitou ani vztahy. Věrni tradici pijí, ale docela kultivovaně. 3) 39letý režisér Roman Volobujev, do té doby filmový kritik, natočil svůj celovečerní debut v prosinci 2014 v Normandii. Scénář napsal ve spolupráci s oběma hlavními představitelkami ženských rolí. Film i sám sestřihal. 4) 22letý moc pěkný Alexandr Moločnikov (Ilja) se zabývá i scénáristikou a režií. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo snažil býti umělecky založeným, ale dopadlo to tak, že jsem se každou dvacetiminutovku kroutil před obrazovkou a přemýšlel, co tím básník chtěl říci. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Saša ,Maša fakt to bylo jedno a když dostane hlavní roli krab a shnilá potvora kterou vyplavilo moře tak už na to koukáte a snažíte se zjistit o co má jít ()

Reklama

Reklama