Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není tábor jako tábor, zvlášť když ho vede takový svéráz jako Tripper Harrison. Jeho celoživotní náplní je zábava. Ale veškerá legrace jde stranou, když dojde na každoroční sportovní zápolení s vedlejším táborem… (oficiální text distributora)

Recenze (21)

FilmFaktor 

všechny recenze uživatele

Jednou na táboře, bylo mi cca 11-12 let, chýbal mi tam inštruktor ako je Bill Murray. Tábor vtedy dopadol pochopiteľne dosť napiču. V tomto tábore Bill Murray nechýba a celkovo teda film pôsobí veľmi srandovne a príjemne. S ľahkosťou natočené, inšpirácia pre mnohé ďalšie táborové voloviny a btw jedna z prvotín Ivana Reitmana. Potešilo. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Ivan Reitman a Bill Murray byli začátkem osmdesátých let ve svých vrcholných formách, proto není divu, že spolu upekli skvělou letní komedii, která i v dnešní době dokáže vykouzlit úsměv na rtech a neztratila nic ze svého kouzla, ba naopak. Svůj podíl na tom má poměrně zdařilý scénář, pohodová hudba Elmera Bernsteina, ale hlavně zmiňovaný herec, který se zde doslova utrhl ze řetězu a sází jeden vtípek za druhým. Moje hodnocení 75%. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Z čias, keď Bill Murray bol kráľom komédií a dievčatá zásadne nenosili podprsenky. Nenáročná letná oddychovka, ktorá síce nenatrhne bránicu, ale má úžasnú pohodovú atmosféru letného kempu. No finále s olympiádou je vynikajúce! Prekvapí Bill Murray, ktorý je nevídane uvoľnený. Zrejme ho vtedy ešte hranie v komédiách tak nesralo ako už o pár rokov neskôr... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pohodová odpočinková komedie. I když není z osmdesátek, dalo by se říct má typicky osmdesátkový feeling. Možná takový průkopník, jehož finanční úspěch zametl cestičku ostatním. Možná se dokonce letním táborovým prostředím inspiroval i Pátek třináctého. Who knows. Každopádně zde vlastně ani není žádný pořádný děj, jen kupa scének, které táhne Bill Murray. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

První z komedií v roce 1979 a kterou přes menší počet hodnocení jsem si sehnal především kvůli "debutu" Reitmana a Murrayho a relativnímu úspěchu v USA. Je to už spíše 80s záležitost o jednom turnuse na táboře, v podstatě bez příběhu. Nesmí chybět uťáplý ředitel, vedoucí myslící na sex, dvojice loserů tlusťoch a brejloun, zlý konkurenční tábor a introvertní kluk kterého nikdo nemá rád a který si samozřejmě na konci všechny získá. Pitominka u které jsem si ze začátku říkal, že by mohl přijít Jason Vorhees :) ale nakonec to byla celkem fajn zábava. Bill Murray to táhne jako vedoucí/přerostlé dítě co nic nebere vážně, docela jsem se bavil (ranní probouzení ředitele :D), jsou tu hezký holky a finální závod byl fajn. Reitman uměl líp, ale jako nenáročná a nenudící zábava to na 3* stačí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (3)

  • Matt Craven v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Keith Knight v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama