Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

dave14 

všechny recenze uživatele

Geniální improvizační show, který Partička nesahá ani po kotníky. Trio Ryan Stiles, Colin Mochrie a Wayne Brady společně s hostujícím čtvrtým účastníkem (nejraději mám Chipa a Brada) předvádí ty nejdokonalejší scénky, u kterých skoro neustále řvu smíchy. PS. Nová show s Aishou Tyler jako moderátorkou je zatím o trochu slabší, ale věřím, že po pár epizodách to bude už jen a jen lepší. Ovšem ústřední trio komiků jede stále na 100%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak jako naprostá většina uživatelů jsem se k pár scénkám z tohoto geniálního pořadu dostal díky webu VideaČesky.cz (všechny přeložené díly můžete najít tady). Pak jsem díky diskuzi našel fanouškovskou stránku, kde si někdo dal tu práci a nastreamoval a seřadil jednotlivé díly. Samozřejmě je to jen anglicky, ale většinu času je zde angličtina opravdu snadná (pro zájemce WhoseLineOnline.org). Já mám za sebou zatím jen první sérii, ale už se těším, až tento pořad dokoukám celý. Nejoblíbenější disciplíny jsou pro mě (zatím) Props, Questions Only, Film Dub, Moving People, Weird Newscasters… a takhle bych mohl pokračovat dál a dál… zkrátka, pokud umíte anglicky, jděte na stránku, kterou jsem zmiňoval výše, a uvidíte, jestli vás tito čtyři pánové (sem tam tři pánové a jedna paní :-)) dokážou pobavit. U mě to dokázali… UPDATE: Po zhlédnutí všech dílů (je celkem osm sérií a 219 dílů) můžu s čistým svědomím říct, že tenhle pořad je pravděpodobně to nejvtipnější, co jsem kdy viděl. Drew, moderátor, který má občas problémy se čtením kartiček či neví, že Afrika je kontinent, Colin, plešatý Kanaďan (kvůli oběma těmto vlastnostem si z něj často utahují ostatní) na kterém je asi nejvíce vidět, jak ty vtipy vymýšlí (tím nechci říct nic špatného, mám ho hodně rád, za to, že si umí udělat srandu ze sebe i z někoho druhého), Ryan, můj nejoblíbenější účinkující s podivným vkusem na boty (anebo taky "big stick with a big nose", jak jej jednou označil Colin pokud chcete :-)) a nejlepší kamarád Colina (nejen v show), Wayne, zpívající Bůh, který má lechtivý zadek, Greg, vtipálek s tváří intelektuála, Jeff, neskutečný borec, který sype hlášky z rukávu, Chip, tornádo, které když se rozpoutá, tak ho nic nezastaví (a oba výborně doplňují Waynea při hrách, kde se zpívá), Brad, frajer, který má rád černý humor a párkrát na to v show "doplatil" (např. jednou se hrála hra "Party Quirks" a Colin napodoboval tuleně a on ho představil ostatním "Hello, Stephen Hawking!" načež si vysloužil všeobecné bučení a dokonce to bylo i vypípáno v show) to jsou pánové s kterými jsem trávil čas rád. Dámská část ansámblu byla slabší, Kathy Greenwood měla pár svých vtipných momentů, ostatní Kathy moc ne, Denny mi přišla z žen asi nejlepší a nejvtipnější. Hvězdná camea typu Robin Williams či Whoopi Goldberg byla skvělá, potěšili taky Hugh Hefner či břišní tanečnice. A na závěr, mé nejoblíbenější hry - Dead Bodies (za celou existenci show se hrála jen pětkrát, což je škoda), Scenes From a Hat, Whose Line, Moving People, Newsflash. A vlastně všechny ostatní… :-) Zkrátka a dobře, pokud tuto show neznáte a ovládáte dostatečně angličtinu, mrkněte na pár dílů a pokud vás to nerozesměje, jste asi Kanaďan. Našel jsem svůj nový kult… ()

Reklama

KICKBALL 

všechny recenze uživatele

Já patřím k těm lidem, co u něčeho zábavného jen sedí a čumí, ikdyž je to hodně vtipné( vyjímka je jen tehdy když se dívám s partou kamarádů). U tohoto pořadu jsem snad poprvé sám smíchy padal na zem a to je co říct. To mě jen utvrzuje v tom, že HLIIA je nejzábavnější pořad, který spatřily mé oči a uslišely uši. K tomuto musím říct jen WOW. Ti co neměli to štěsti se na tento pořad podívat přicházejí o obrovkou lavinu zábavy. Rovnou můžete hodit ČESKOU a SLOVENSKOU Partičku do koše. Angličtina je opravdu jendoduchá a pokud nejste zrovna obdaření touto řečí mrkněte na VideaCesky.cz . Ryan, Colin, Wayne nejlepší. ()

chrchel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že místní hodnocení 97% mluví naprosto za vše. Takhle má vypadat televizní zábava! Mimochodem nová série (léto 2013) zatím vyplodila tři díly, které možná nedosahují kvalit starších, ale trojice Ryan, Colin a Wayne je pořád dokonalá! A ano, zhlédnul jsem všechny starší díly, některé nejednou, a přesto při nich nepřestávám dostávat záchvaty smíchu :-) ()

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi pořad Partička, tak tohle budete milovat tak milionkrát víc. Protože narozdíl od české verze, jsou tady hry rychlé, mnohem vtipnější a i představitelé jsou sympatičtější + je jich víc. Je až neuvěřitelné, co zde herci předvádí a jen těžko lze uvěřit tomu, že jde o improvizaci. Naprosto bez konkurenční a nevidím jinou možnost než dát za 5. Vřele doporučuji všem! ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama