Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Účinkující v tomhle pořadu jsou zvířata (v tom nejlepším možném slova smyslu) utržený ze řetězu!! Pusťte si českou Partičku a potom tohle. Neuvěříte! Rozdíl několika tříd, a je to vidět na každý grimase, dialogu... ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Ta naše česká parodie zvaná Partička je oproti tomuhle desetkrát vylouhovaný čajový pytlík. Prostě o hodně slabší odvar, kde je sice všechno téměř stejné, jenom to nefunguje jak má. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká televizní zábava!!! Opravdu geniální počin co i po 15letech nenudí :)... HODNOCENÍ: 98% (5*) ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Paráda a ta Primácká partička se s tímhle nedá srovnávat! Vynikající a zábavný pořad s excelentní improvizací. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Jen škoda, že se to k nám dostává velmi obtížně. Kdo neviděl o moc přichází. Vypněte partičku a pusťte si WLIIA. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Srovnávání s Partičkou ap. asi nemá vůbec cenu že...Čistá improvizace tak jak to má být, přesvědčiví herci i když podle mě docela neznámí .. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Ani nemusim vidět britský originál a srovnávat, abych mohl napsat, že americká verze mi přijde dosti slabá. Improvizace je hodně těžké odvětví v komedii, ale jen kvůli tomu nebudu měnit své hodnocení, když velká část scének je tuze nevtipná. Často se mi chtělo bouchnout do bzučáku a předčasně osvobodit čtveřici z té performační křeče. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Improvizace nezná mezí, a nebo ano? Zdá se, že směrem na západ je kvalita humoru čím dál tím lepší, a naopak. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Keď prišiel Dano Dangl so svojou partičkou, tešil som sa, že konečne máme niečo s vlastnou značkou, čo od nás svet bude vo veľkom v budúcnosti kradnúť. Miesto toho prišlo sklamanie, že trvalo 15 rokov, kým sa z Británie dostala táto značka k nám. Sklamanie, ale zarovno aj omnoho väčšia zábava ako nám ponúka TV M. . Priepastný rozdiel! ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Při prvním díle u předvádění cirkusáka + rodící hříbě, jsem si málem smíchy rozlil pivo. Češi opravdu nikdy nedoženou američany v humoru. ()

VaHo 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi vrchol improvizace, něco jak kdyby přede mnou pokaždé explodovala bomba. Škoda jen, že některé vtipy kvůli odlišným kulturním reáliím si nemůžu vychutnat. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Ten, kto si myslí, že slovenská alebo česká Partička sú vtipné, by si mal čo najskôr pozrieť pár častí WLIIA. To, ako dokážu všetci prítomní herci skombinovať skvelý humor s pohotovou improvizáciu, je v mnohých prípadoch priam neuveriteľné. Rád by som na záver načrtol ukážku nejakej vtipnej scénky, ktorú sa mi nezmazateľne vryla do pamäti, no bolo ich toľko, že si nedovolím vyzdvihnúť jeden úžasný moment na úkor ostatných. (100%) ()

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nejlepších a nejvtipnějších pořadů vůbec. Pokud se zrovna při sledování nesměji (což se stává málokdy) tak zírám s otevřenou pusou, nad improvizačními výkony účinkujících. Tento pořad bych povinně pustil všem lidem co vychvalují českou Partičku, aby poznali, co je to pravá zábava. Kdybych mohl dám více než "jen" pět hvězdiček! ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Tomuhle prostě nejde nedat 5 hvězdiček. Nejlepší, nejinteligentnější, nejzábavnější, nejvtipnější improvizační pořad jaký kdy byl stvořen. Partičku mám rád, ale ... to se prostě nedá srovnávat. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Škoda, že u nás nedávají v televizi alespoň verzi s titulkama, místo těch nudných českých seriálů, u tohoto pořadu se prostě vždycky zasměju, kéž bych uměl lépe anglicky. Alespoň, že se můžu podívat na pár dílů s titulkama tady: http://www.videacesky.cz/tag/whose-line-is-it-anyway, je to prostě nej improvizační show a Wayne Brady mi z nich příjde nejlepší, ale všichni jsou skvělý. Hodnocení 90%. ()

Reklama

Reklama