Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda, když se tenhle pořad srovnává s českou nebo slovenskou Partičkou. Mám ráda všechny tři, nedělám v tom žádný rozdíl, navíc přece jenom každý pořad je trochu jiný. Rozhodně si nemyslím, že česká nebo slovenská verze je horší. Něco se mi líbí víc, něco míň, některé scénky tu jsou vyloženě nezapomenutelné. ()

chrchel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že místní hodnocení 97% mluví naprosto za vše. Takhle má vypadat televizní zábava! Mimochodem nová série (léto 2013) zatím vyplodila tři díly, které možná nedosahují kvalit starších, ale trojice Ryan, Colin a Wayne je pořád dokonalá! A ano, zhlédnul jsem všechny starší díly, některé nejednou, a přesto při nich nepřestávám dostávat záchvaty smíchu :-) ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Ani nemusim vidět britský originál a srovnávat, abych mohl napsat, že americká verze mi přijde dosti slabá. Improvizace je hodně těžké odvětví v komedii, ale jen kvůli tomu nebudu měnit své hodnocení, když velká část scének je tuze nevtipná. Často se mi chtělo bouchnout do bzučáku a předčasně osvobodit čtveřici z té performační křeče. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nedám plný počet z jednoho prostého důvodu - u každé disciplíny mi bylo přesně jasné, kdo v ní bude účinkovat a štvalo mě, že je to vlastně improvizace jen napůl. Jasně, kdo by chtěl vidět Colina, jak zpívá nějaké slečně v "Musical Styles"? Ale that's not the point - česká Partička má oproti tomuto výhodu, že herci se vždycky střídají a nikdo nikdy skutečně neví, co vlastně bude hrát a s kým. Na druhou stranu - v americké verzi dostaneme naservírovanou podívanou od o třídu až dvě lepších komiků. I tak - veeeery funny :) 80% ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Ak považujete Partičku za slovenský vynález, ste na veľkom omyle. Ak ju považujete za najvtipnejšiu improvizačnú TV show, proste len nemáte vkus. Whose Line Is It Anyway? je ako správny originál v každom ohľade vtipnejší, nápaditejší a učinkujú v ňom schopnejší zabávači. Takému Mochriemu alebo Stilesovi Polnišová či Latinák nesiahajú ani po päty. (9/10) ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama