Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

NICOX 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ ukecaných filmů, jejichž děj by se vešel do jednoho 20minutovýho dílu seriálu, nemám ráda. Na území žen je výjimka. Má takovou pohodovou náladu, pomalu plyne, ale přitom sem se u toho vůbec nenudila a jen čekala co bude dál. Asi taky proto, že mi to prostě přišlo vhod a herecký obsazení bylo (pro mě) hodně příjemný (Brody, Stewart, Ryan), dávám 4*. 75 % ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Sentimentální příběh s dějem bez výrazné pointy, kde vše plyne jaksi mimochodem a v klidu. Nebýt zbytečně sladkobolné poslední čtvrthodiny, ve které vystřelily všechny pomyslné flinty, bych deníčku kalifornského týpka, který jaksi zprostředkovaně prožívá drobná americká dramata, jemu kupodivu dosud známá jen z amerických filmů, udělil ty čtyři hvězdy s čistým svědomím. Takhle sice trochu váhám, ale byla to slušná pohoda. Čili slabší, leč ode mě čtyřka. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla už někdy před lety, nedávno jsem koukala, že už jsem ho hodnotila, ale vůbec jsem si nepamatovala, o čem byl, stáhla jsem ho teda znova, před hodinou jsem ho dokoukala a už si ho zase skoro vůbec nevybavuju. Nudná vztahovka, v níž se všichni (Brody především) tváří, jak kdyby měli ten nejhorší život na světě. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem 3* nebo 4*. Nakonec jsem zvolila druhou možnost, protože to podle mě mělo poměrně silný příběh, na Adama Broodyho se dobře dívalo. A Meg Ryan a Kristen Stewart mám ráda. Byli tam scény, u kterých jsem se trochu nudila, ale v celku se mi to líbilo. Ale označení romantická komedie mi na to naprosto nesedí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný námět s jistým množstvím klišovitých, typicky amerických scén povznáší na lehce nadprůměrnou úroveň ústřední herecká trojice za doplnění velmi rozumné Makenzie Vegy. Šikovný Adam Brody, skvělá Meg Ryan v roli, v jakém jsem ji doposud neviděla a úchvatná Kristen Stewart. Tady jsem si uvědomila, že ta holka někdy musí dostat Oscara(y). Její herecký projev je tak nádherně přirozený a osobitý a ona sama na mě vůbec nepůsobí jako "hvězda." Jako by se nesnažila (na něco) hrát a vypadat "nachystaně" před kamerami. Jakoby byla bez zájmu, jestli působí jako slavný idol a starostí o to, jestli jí její role přinese davy fanoušků a slávu. Je zajímavá, neskutečně talentovaná a pro mě jiná než nekonečná spousta těch mladých, usměvavých tvářiček. Vypadá, že nemá v úmyslu ze sebe dělat načančanou dámičku. Působí jako holka od vedle, se kterou byste klidně mohli kamarádit nebo zajít na pivko. Působí jako dívka, která si na sebe raději vezme tenisky a džíny, než podpatečky či vyzývavé šatičky. Tak na mne alespoň působí z fotografií. V její osobnosti je něco, jakoby klučičího, drsného, neposedného a buřičského. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama