Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice Steve O a Chris Pontius (známá také ze seriálů a filmů Jackass), projíždí všemožné krajiny a zákoutí světa, kde vyhledávají známá i méně známá zvířata, se kterými potom provádí adrenalinové kousky. A někdy narazí krom zvířat i na zajímavé lidi. V pořadu sem tam hostují i jejich přátelé. Pořád vysílá stanice MTV. (Pumiiix)

(více)

Recenze (13)

hynous 

všechny recenze uživatele

"A lot of people believe that Steve-O and Chris are idiots. I believe they're scientists, but they're not very smart." ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

s viva la bam stejně nudné a rádoby inovativní. feťák a trestanec steve-o a nechutný traged pontius vubec neumí bavit a nějak solidně udržet diváka "něčím". nuda ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po zhliadnutí všetkých 4. sérií. Seriál Jackass je oproti tomuto seriálu veľká nuda. V Jackass som sa za celú časť poriadne zasmial len niekoľkokrát, naopak u Wildboyz takmer neustále. Wildboyz je skvelý seriál, ktorý pobaví nielen milovníkov prírody :D ()

nejmka 

všechny recenze uživatele

Sice tyhle dva miluju, ale nic moc. Krokodýli a žraloci prostě po desáté už bavit přestanou a chybí mi tam zbytek party. ()

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Žeby som sa nudil povedať nemôžem. Zo stálej Jackassáckej zostavy sú tu síce iba Steve-O a Chris Pontius, ale to im nebráni točiť tie najuletenejšie kaskadérske kúsky za pomoci divokých zvierat. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Stejný případ jako u Viva La Bam. Opět se jedná o slabou odnož Jackass jenže v tomto případě je tahounem Steve-O a on je prostě někde jinde co se týče charisma než Bam Margera. Chris Pontius je hnusák,ale do tohoto pořadu se perfektně hodí jako přitakávač. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Nevidím jediný důvod, proč by si pro svoje blbiny měli Steve-O s Pontiusem (Pontiem?) vybrat znova dokumenty ze světa zvířat... ale v tom má asi být ten fór. Jenže většinou se zasmějete dvakrát třikrát. Ale proč ne, pořád je to lepší než všechny pěvecký soutěže historie. ()

Reklama

Reklama